Mivel és hogyan töltitek a húsvéti (meg egyáltalán bármelyik) szünetet az ovis gyerekeitekkel?
Igyekszem lefoglalni őket, de már látom, hogy alaposan az idegeimre fognak menni a szünet végére. Mert azért vannak olyan házi munkák, amiket mindenképpen meg kell csinálni, viszont segíteni nem tudnak benne és ilyenkor ha kimegyek, fél perc múlva már szaladhatok is be, mert a korábbi idillt felváltja a visitozós verekedős örjöngés.
Amikor velük tudok foglalkozni, akkor sétálunk, játszóterezünk, barkácsolunk, de nem tudom a figyelmem 100%-át rájuk fókuszálni.
Ti hogyan oldjátok ezt meg?
(apa ilyenkor is dolgozik :-( )
Hát ez ilyen sajnos. Én 1 hete leszedtem a függönyöket ablakpucoláshoz, de szerintem húsvétig nem kerülnek vissza. Nekem még egy kicsi is van pluszba itthon :D
Ma már túlvagyok a 3-dik idegbajon, mert a konyhát akarták szétszedni amíg én ágyaltam.
Megtízóraizunk aztán kimegyünk az udvarra. felnyitom a homokozót nekik, addig talán az ebédet föltudom rakni. aztán bejönnek ebédelni, aludni, délután uzsi után újra kimegyünk, ki-be rohangálás mellett feltorlom a házat. Kb ennyire telik amikor itthon vannak.
Nálunk elmarad a húsvéti készülődés, egyedül nem megy. Apa még holnap is estig dolgozik. De már nem mérgelem magam ezen. Senki nem csinálja meg úgyse helyettem. Akinek nem tetszik majd, az beállhat segíteni :D
Ugyan már házi munka....Kit nem érdekel az.?:)Tojd le megsról és élvezd a gyerekeidet.Vidd el őket egy nagy sétára,kirándulni,piknikezni a játszó térre,legózz, rajzolj,építs,futkározz,szaladgálj,csak élvezd ki a szabit!
Most kicsik most a tieid,pár év múlva már nem akarnak majd veled viháncolni és akkor az fog rosszul esni.:(
Én Isten bocsá.!de néha alig vártam egy kósza tüsszentést köhikét,hogy legyen indokom leválasztani a nyájtól;)vagyis kivenni oviból, kiirattam doki nénivel és akkor egy hétig csak gyömiszkéltem a lánykámat.Most iskolás sajna már nem tehetek meg ilyet ,pedig annyira hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!