Hogyan öltöztetitek fel másfél éves gyermekeiteket estére alváshoz?
Figyelt kérdés
Én egy hosszú ujjú bodyt éés nadrágot,van hogy zoknit is.
Nem adok alá semmit mert mire elalszik melege van és az se jobb ha vizes,de hajnalra ha kitakarja magát kifázhat a hasa?
2010. dec. 19. 07:03
1/7 anonim válasza:
Egy rövid ujjú body,egy nem túl vastag pizsi,zokni,és egy átmeneti ujj nélküli hálózsák.Mikor lefekszik 22 fok van,de reggelre kihűl a szoba,olyan 18-ra,de mivel hálózsák van rajta,nem tudja kitakarni magát.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekünk a lányomnak ebbe melege lenne,mert köztünk is alszik és vastag a takarónk.Most nézek neki téli hálózsákot,igaz sztem nem fog tetszeni neki.
2010. dec. 19. 07:34
3/7 anonim válasza:
harisnya + body + felső és vastag takaró
Nekem fiam van. 33/N
4/7 anonim válasza:
h.ujjú body + hálózsák. lábán nincs zokni. a hálózsák elég meleg
5/7 anonim válasza:
h.ujjú body + gatyó + zokni + vékony takaró vagy
h.ujjú body + gatyó + zsák
6/7 anonim válasza:
ja és még r.ujjú body + rugi
utolsó voltam
7/7 anonim válasza:
Fagyos és nyári babám van, a szobája sajnos északi.
Body, kezes-lábas rugi, ujjas frottír hálózsák, paplan. Ha melege van kitakarózik, ha fázik ügyesen be tudja hengergetni magát a takaróba. Minden éjjel apa, hajnalban én ránézünk.
23 fok van a szobájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!