Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen viszonyban vagytok az...

Milyen viszonyban vagytok az ovistársak szüleivel?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen
2013. febr. 3. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel másikkal köszönő viszony, és 2-3mal pár mondtos reggeli-déltuáni beszlgetések.
2013. febr. 3. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
alapjába véve jó viszonyban vagyok az ovis anyukákkal szinte mindenkivel.van 1,2 anyuka akit fenntartással veszek a viselkedése miatt,de vele nem beszélgetek csak max köszönünk egymásnak,de nem fújunk egymásra a többivel beszélünk,a neten is van a csoportunk,télszámunkat is tudjuk,tudjuk kihez mivel kell fordulni ha segítség vagy gond van.segítünk egymásnak ha kell.de mást ismerek akik rosszban vannak ugyanebből az oviból.ez mentalitás és hozzáállás kérdése is.nekem annyit nem ér hogy bárkivel roszban legyek mert picit zizi az anyuka.
2013. febr. 3. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon semmilyen...pedig jó lenne csomó szempontból. Van a neten nekünk is csoportunk de ott se alakul ki soha se beszélgetés se semmi. A szülőik után előtt is mindenki rohan vagy max. az óvónőkkel "jópofizik" egy sort. Az óvónők is azt mondják hogy elég rossz a közösség ahhoz képest hogy már 2 éve egy csoportba járnak a gyerekek.

Én pedig nagyon nyitott barátkozós alkat vagyok de valahogy itt ez nem tud érvényesülni. Végülis nem olyan nagy baj vannak barátaim ismerőseim szerencsére:)) csak néha nem lenne rossz mondjuk elhívni a gyerek egy két barátját, így elég nehéz hogy semmi kapcsolat a szülők közt.

2013. febr. 3. 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

felületes,de jó viszonyban

szoktunk pár mondatot váltani,de nem járunk össze

a bölcsisekkel közelebbi volt a kapcsolat,mondjuk ott kevesebb is volt a gyerek

nekem senkivel nincs bajom

2013. febr. 3. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó a kapcsolat a szülők között,van akikkel össze is járunk.Jó összetartó a szülői közösség.Közös kirándulások,és bográcsozás is szokott lenni.Csináltunk egy közös email címet(csoportot) is.Így azon keresztül tudunk kommunikálni,ha nem találkozunk valakivel elkerüljük egymást,vagy az ovónénik is szoktak írni,hogy melyik hétre milyen programok,tervek vannak.
2013. febr. 3. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A kirándulást,és bográcsozást úgy értette,hogy szinte az összes szülő,és gyerek ott van.Most májusban az állatkertbe fogunk menni,tavaly májusban pedig Vadasparkban voltak.Mi arról lemaradtunk,mert 2 hetem volt szülésig.
2013. febr. 3. 14:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár szülővel beszélő viszonyban, tehát reggel, délután amikor találkozunk, váltunk pár szót, van akivel csak köszönünk. A lányom szülinapján tervezünk olyat, hogy meghívjuk 2 kis barátját (egyik barátnő, másik szerelem :D) és a szüleiket és akkor remélem a szülőkkel is kicsit mélyül a viszony. :) 4,5 éves kislány anyukája.
2013. febr. 3. 16:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen.. eddig egyszer találkoztam egy anyukával az oviban, míg öltöztettük a gyerekeket jót beszélgettünk :) de ennyi.

reggel apa viszi, én ha megyek akkor ebéd után, de kis csúszással mert a többiek f1-kor viszik el a gyereküket én meg hn1re érek oda, vagy ha nem tudok menni a munkám miatt akkor apa megy vagy a nagyi.

jó lenne ha legalább a kis barátai szüleivel meg tudnék ismerkedni de míg ilyen hülye időben dolgozom, esély sincs rá

2013. febr. 3. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát olyan semmilyen... Én azt látom, hogy nálunk vannak szülők páran, akik egymással jóban vannak, például akiknek már nagyobb gyerekük is járt oda (nálunk nagyon sok gyereknek van nagyobb testvére, van, akinek több is), nekem meg a fiam első gyerek, szóval ilyen téren még semmi tapasztalatom.

Némelyik anyukával/apukával öltöztetés közben szoktam pár szót váltani, de semmi több. Mondjuk szerintem itt velem is valami "gond" lehet, alapjában barátkozós vagyok, de én valahogy "nem vagyok annyira szülő", mint a többiek. Meg talán az is benne van, hogy mindenki 10-15 évvel idősebb nálam, egyrészt ugye sokaknak már a többedik gyereke jár oda, míg nekem az első, szóval ezért is, meg másrészt én elég fiatalon is szültem. Alapvetően nem jelent gondot nálam idősebb emberekkel beszélgetni, ha más környezetben, más szerepben vagyunk, például munkahelyen, vagy hasonló, de így, szülői szerepben, szemtől szemben mindig olyan kis fruskának érzem magam a már negyven felé járó, többgyerekes, tapasztaltabb anyukák között, a magam 25 évével, egy gyerekes tapasztalatával. Közben meg van olyan anyuka, akinek a nagyobbik gyereke csak pár évvel fiatalabb nálam. Hát szóval, nekem ez elég fura még mindig.

2013. febr. 4. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!