Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vény nélküli székletlaz...

Milyen vény nélküli székletlazítót lehet venni a gyógyszertárba 3 évesnek?

Figyelt kérdés
Kislányom mostanába 3 naponta kakál,és ezért enni sem nagyon akar.Ma pld semmit nem evett,csak egy narancsot,meg rengeteg rostoslevet ivott,de még mindig nem kakált.
2013. febr. 1. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
lavelocal szirup
2013. febr. 1. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Laevolac szirup, vagy főzz neki cukros kamilla teát, 1-2 dl is meghozza az eredményt. Adj neki szilvalekvárt, joghurtot, sok nyers zöldséget-gyömölcsöt.

Az alma is nagyon jó!

2013. febr. 1. 13:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez a lavelocal szirup mennyibe kerül?Vény nélküli?Most próbáltam a kamilla teát,sajnos nem itta meg,pedig jó édes.
2013. febr. 1. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyógyszert nem tudok irni. Kisfiamnal amikor nehezebben kakilt, em karamellas tejet csinaltam neki reggel és este, nálunk bevált, de persze nem mindenkinek segít!

2013. febr. 1. 14:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a tejet már kb két hónapja egyáltalán nem issza meg,mert egyszer beteg volt,ivott tejet,és mindet kihányta,azóta nem iszik tejet,csak ránéz,és már mondja,hogy nem kell.:(
2013. febr. 1. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a glicerines kúp vált be. Beadás után max 3/4 órával mindig sikerült kakilnia a gyermekeimnek.
2013. febr. 1. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Én azt annyra nem szeretem,mert bár nekünk is volt fél órán belül mindig kaki,de olyan kemény az a kúp.Egyszer beadtam kislányomnak,és kb 20 perc múlva kakált is,de ordítva,gondolom fájt neki ahogy jött vissza,még akkor is ugyanolyan kemény volt,azóta nem is használtuk,sőt ki is dobtam...
2013. febr. 1. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mira baby!!! Nem okoz hozzászokást, és DM-ben is kapható kb. 300 Ft-ért. Tuti hatás :)
2013. febr. 1. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Laevolac tényleg jó,de az én lámnyomnak fáj tőle a hasa. Nálunk még a Espumisan jött be.Ha fel vasn puffadva ez segit. Esetleg tamartin lekvár?kiskoromban mindig azt kaptam.(27)nem tudom kapható-e még..
2013. febr. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!