Fiús Anyukák! Rendelt már valaki az aukciós oldalakról SAM A TŰZOLTÓ-s pulcsit/kardigánt?
Figyelt kérdés
Láttam hogy volt rá több érdeklődő és nálunk is nagy kedvenc.Bár sokallom az árát,de ha tudnám hogy jó minőségű,nem gagyi rendelnék.Ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata megírná?2013. jan. 31. 19:32
1/6 anonim válasza:
Szia!
Teszvesz-ről vettem tavaly nyáron pólót,hát egy vékony kis vacak,nem ért annyit,amennyit fizettem,mert új volt.Én is veszek pulcsit,láttam lehet, 2000-3000 ft,nem olyan vészes,de szerintem egy helyről jön,nem hinném hogy csúcs lesz:)De a fiamnak tetszik.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami biztató,köszi a választ!
2013. jan. 31. 19:44
3/6 anonim válasza:
onnan még nem,hanem babaexpon szoktam neki venni,meg mostanában egy boltba,ahol rengeteg mai mesehősös ruhák,kiegészitők vannak,imádom azt a boltot,Sport direct egyébként az üzlet neve.Nem tudom merre laksz,de nálunk (Miskolc) a tescoba van,a kinti soron egy nagy üzletük,oda érdemes bemenni.Én a fiamnak mindig ott vásárolok.Pont 2napja voltam,sam a tűzoltós széldzsekit néztem neki 3 ezer ft-ért,amit majd meg is veszek.De van pulcsi,melegitő,felső,overál..stb ami sam-es :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát sajnos nem arra felé lakom.Azt esetleg meg tudnád mondani hogy milyen a minősége?Köszi!
2013. febr. 1. 12:15
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nincs a közelbe!A cipzáros kapucnisra gondoltam,a képet láttam csak nem tudom mennyire gagyi/vagy nem!
2013. febr. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!