Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik rendeltek...

Anyukák, akik rendeltek aukciós oldalakról; ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Október 31-én kifizettem (előreutalással természetesen) az általam leütött terméket és azóta is csak várom.A hölgy keservesen válaszol csak az email-ekre, HA válaszol.Legutóbb is úgy tudtam kicsikarni belőle egy rövidke választ,hogy egy másik általa hirdetett termékhez írtam kérdést,hogy ugyan vegye már a fáradtságot és válaszoljon a megkeresésemre.

Lényeg,még a mai napig ne kaptuk meg,pedig a csillagot leígérte az égről,hogy ideér a héten.

Megjegyzem nem ruha,használati tárgyról van szó,hanem szavatossági idejű babapudingról (több darab).

Ti visszakérnétek az árát, vagy várjak még?

Csak én vagyok ennyire türelmetlen?

Nagyon régóta adok-veszek, de így még sosem jártam.

2012. nov. 18. 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem jártam még így , pedig rendeltem már sok mindent erről az oldalról.

Szerintem a türelmi ídő rég lejárt, kérd vissza a pénzedet!

Egy hét elteltével már meg kelett volna jönnie annak amit rendelt.

Remélem visszakapod a pénzedet!

Szurkolok neked4

2012. nov. 18. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Én biztosan visszakérném már. A levélben, amit kaptál először, nem volt telefonszám?

Azért nyugtass meg, Ti fogjátok megenni, és nem babának adjátok a lejárt szavatosságú ételt, ugye?

2012. nov. 18. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Utolsó:honnan veszed,hogy már lejárt?!A kérdező csak leírta,hogy egyáltalán miről van szó.

Én se jártam még így,szintén évek óta adok-veszek.Én felhívnám,és szankciókat is(persze finoman,nyugodt hangnemben) kilátásba helyeznék,amennyiben pl.jövő hét közepéig nem érkezik meg a termék.

2012. nov. 18. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Én a menyasszonyi ruhámmal jártam így. 6 hét volt a türelmi idő. Nem készült el a ruhám. Minden másnap a nyakára jártam e-mailben, telefonon, hogy mi a helyzet. Végül még 2 hónapot vártam a ruhára. Mindig volt valami kifogása. Én úgy tettem, mintha elhinném, de egy szavát sem hittem már, akkorákat kamuzott. A ruhát nagyon akartam, ezért zaklattam állandóan és vártam. Viszont a menyecske ruhámat (szintén tőle rendeltem) már nem vártam meg. Megírtam neki 2 helyre is, hogy adott hét péntekig legyen a számlámon az ára, mert meguntam a várakozást. Szó nélkül visszautalta.

Ez volt az én történetem. A helyedben is hasonlóan cselekednék. Ha a te számodat nem veszi fel akkor vagy magánról vagy egy másik számról hívnám. De csak pár napig, mivel határidős a termék. Aztán ha nem küldi, akkor vissza az egész pénz.

2012. nov. 18. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
3: nem tudom, odaolvastam a lejárt szót is... :D
2012. nov. 18. 13:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát remélem még azért nem járt le a szavi ideje....de természetesen ha így volna semmi esetre sem adnám oda a gyermekemnek!!!Azzal a lendülettel küldeném is vissza neki.

Még a holnapi napot megvárom,hátha történik valami csoda és ideér a puding.Ha nem,akkor jelzem,hogy elállok a vásárlástól.Sajnos valószínűleg kitöröltem azt az emailt,amiben a telefonszáma is benne volt (pedig több évre visszamenőleg minden vacak benne van a "kukában",de pont ez nincs meg :( ).

Ezek szerint nem én fújom fel a dolgot,megnyugtattatok. Köszönöm mindenki válaszát!!!

Hát kíváncsian várom a holnapot! :/

2012. nov. 18. 21:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kell az email,a befejezett aukcióban is szerepel az eladó telefonszáma(és email címe).
2012. nov. 18. 21:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Na azt töröltem én ki,amit a rendszer küld a sikeres vásárlás után, az eladó adataival: név, telefonszám, email cím, stb. :/
2012. nov. 18. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Az eladó adatait az aukciós oldalon is megnézheted, a személyes oldaladon: Vásárlás -> További lehetőségek -> Eladó adatainak lekérése.

Már ha a teszvesz-vateráról van szó. :))

2012. nov. 19. 00:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A 7. vagyok.Nem voltam egyértelmű.Arra gondoltam,amire az utolsó válaszoló,hogy a "piac"-on(tesz-vesz,vatera) nézd meg a vásárolt termékek között.Gondolom azt nem törölted...
2012. nov. 19. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!