Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz anya vagyok, ha nem...

Rossz anya vagyok, ha nem akarok több gyereket, csak egyet?!

Figyelt kérdés

Miért kell magyarázkodnom, amikor megkérdezik a tesó-ügyet?! Miért csak az a "normális", ha 2 gyerek van?

Mikor fog már eltűnni a köztudatból: "egy gyerek - nem gyerek" , de: "három gyerek - minek?" - típusú felfogások?

2013. jan. 30. 11:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

A gyerek nem attól lesz elszállva,hogy egyke:)

Amúgy meg ne akard őket versenyeztetni,majd versenyeznek mással,mert muszáj lesz.

Az elég gáz,ha a saját testvérével kellene versenyeznie.

Gondolom a gyakorlatban ez így működik.

"Te most nem kapsz ruhát,mert a testvérednek kell"

"Te most nem kapsz zsebpénzt"

Ez nem versenyzés,hanem olyan alapokra való gyerekvállalás,ahol nem tudnak kellő anyagi biztonságot adni.

Mások ezt versenynek hívják,én buta,felelőtlen gyerekgyártóknak,akik arra fogják a saját tehetségtelenségüket,hogy a gyereket akarják ezzel tanítani.

2014. nov. 12. 15:45
 22/23 anonim ***** válasza:

én kettőt szeretnék majd, de mivel még messze van, mire oda jutok, lehet, hogy másképp vélekednék. :) hiszen annyira kiszámíthatatlan ez a világ, a fizetés, a gyes kb. semmire nem elég, és azt sosem vállalnám be, hogy éppenhogy megéljünk a gyerekekkel. ha így lenne, akkor egynél megállnék, hogy akkor neki meglegyen mindene.

a páromék vannak úgy, hogy voltak ők a nővérével (16 és 18 évesek), és az anyjáék kitalálták, hogy kell nekik kistesó. mostanra már 6 éves a gyerek, a szülők bőven 40 felett vannak, mindenki dolgozik, fáradtak, de ugye ott az a gyerek, energia-és pénz vámpír. :) és nyilván imádják, nem gondolják komolyan, de volt, hogy elejtettek 1-2 mondatot, miszerint nem kellett volna a harmadik.

2016. aug. 20. 08:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha nincs csajod, azt kérdezi miért nincs!? Ha van, azt kérdezi, miért nem jegyzed el, ha jegyes, azt kérdezi, mikor veszed már el, ha elvetted, akkor azt, hogy hol van már a gyerek, ha van, akkor azt, hol van a tesó?! Ha van, akkor meg "nem kéne egy fiú is még?!" Sosem elég semmi :-) de ez ilyen.. biztos van véleményed.. mondd el.. :-) igen, vagy nem.. ennyi, és mehetünk tovább..
2021. jan. 3. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!