Lesz valami hátránya a lányomnak, ha nem jár bölcsibe?
Figyelt kérdés
3 évet be fogja már tölteni, mire óvodába mehet. Júniusi születésű, nem tudom, érdemes-e előtte mégis járatni valahová?2013. jan. 29. 13:31
1/8 anonim válasza:
Ha veled lehet és sokat foglalkozol vele, akkor nem lesz belőle hátránya!
Enyémek se bölcsisek!
2/8 anonim válasza:
nem lesz. ha megteheted, vidd közben játszóházba, rokon gyerekek közé, tehát olyan helykre, ahol órákon át gyerektársaságban lehet. de alapvetően az a jó, h minél tovább otthon tudsz lenni vele, a bölcsi inkább csak kényszermegoldás a szülőkek és a gyerekeknek (ettől függetlenül én sem télem el, sőt, vitathatatlanul jár némi előnnyel a gyerek fejlődésére nézve. de sajnos uennyi hátránnyal is...)
3/8 A kérdező kommentje:
Pont ez a problémám, hogy kevés gyerekkel találkozik. Keresem a lehetőségeket, ahol társaságban lehet, de nem mindig jön össze. Ezért is merült fel bennem a kérdés, mert a bölcsiben mégiscsak közösségben lenne. Én itthon foglalkozom, játszom vele sokat, megyünk együüt, ahová kell, de nem tudom, ez elég-e neki. Meglát egy kisgyereket, és visongat, odamegy, nagyon megörül neki.
2013. jan. 29. 13:48
4/8 anonim válasza:
Sok gyerek nem jár bölcsibe, még sem lesz hátránya.
Én 5 évesen kezdtem az ovit, az már rossz volt, akkor már úgy éreztem (már amire emlékszem), hogy "le vagyok maradva" a többiektől. Mármint nem agyilag, hanem volt egy összeszokott csoport, én meg újként bekerülve azt sem tudtam hol vagyok.
De 3 évesen még tökéletes a közösségbe kerülés.
Lányom amúgy bölcsis, így hozta az élet, végülis nem bánom. Pozitívan csalódtam.
De ha lett volna lehetőségem, akkor nem vittem volna még bölcsibe, mert otthon is jól elvoltunk, sokat játszottunk, és gyártunk gyerekek közé több helyre is.
5/8 anonim válasza:
Merre laktok? Nincs ott babatorna? Én oda járok a 2,5 éves kislányommal, plusz itthon van a kistesó. Eddig úgy látszik, hogy ez elég neki. Majd ha kitavaszodik, itt a többi kisgyerek a környéken, de eddig még sosem együtt játszottak, csak egymás mellett.
7/8 anonim válasza:
előző
mármint tavasztól, ne most, mert odafagytok
8/8 A kérdező kommentje:
Várom is a jóidőt, hogy játszóterezzünk! :)
2013. jan. 29. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!