Kisgyerek mellett milyen műszakban dolgozni? 2-3 műszakra gondolok?
Figyelt kérdés
Van aki így dogozik kicsi gyerek mellett?Nem nehéz?Megoldható?2013. jan. 28. 15:44
1/5 anonim válasza:
2 műszakba dolgozom,apával váltásban,4 éves a lányom és igen nehéz,most már talán könnyebb,mert apa nagyon ügyesen helytáll,és szereti szórakoztatni a manót,igy annyira már nincs anya hiánya,de mivel ilyenkor nekem kell reggel vinnem,és csak reggel találkozunk,hétvégére már nagyon depis vagyok.hiányzik,de délelőtt amíg ő oviba van igyekszem mindent megcsinálni,igy a másik héten többet tudok vele foglalkozni.
2/5 anonim válasza:
Csak úgy, ha apával váltott műszakban, vagy a nagymama besegít. Igen, nehéz lehet, de sajnos muszáj dolgozni. Elég szomorú, hogy ebben az országban a nők kénytelenek így dolgozni. Félállás kéne.
3/5 anonim válasza:
sajnos nehez,en 3 müszakba vagyok a 3 eves fiam mellett,no comment.nem is akarom reszletezni a reggeles a legjobb,ott szabad a delutan.
4/5 anonim válasza:
Valtott müszakban vagyunk a ferjemmel.
Nappalos 10:00-18:00, ejszakas 17:00-24:00-ig...
Remesen nehez, de legalabb a reggeliket együtt töltjük, ezert kicsit kesöbb is megy a kislanyom oviba, de az ovonenik nagyon rugalmasak.
A heten pl en vagyok nappalos igy a ferjem megy a gyerekert 4-re beviszi magaval a munkahelyere es ahogy vegzek megyek a gyerekert.
Vendeglatozunk mind a ketten mas helyen. A gyerek imadja, hogy ovi utan mindig van valaki aki körül rajongja vagy a ferjem vagy az en munkahelyemen.
Nem egyszerü, de ha meg akarunk adni mindent a gyereknek muszaj...
5/5 anonim válasza:
12 órázom, vagy reggel 6 tól este 6-ig, vagy este 6 tól reggel 6ig, 2 nap meló, két nap pihenés. 2 napig amig melozom,alig láttom őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!