3 gyerekesek! VAn aki titokban azért megy bele a 3. gyerekbe mert fél visszamenni az "életbe" dolgozni? Persze nem csak ezért, de ez is benne van?
Figyelt kérdés
Most jött fel a 3. gyerek témája és bevallom félek visszamenni dolgozni, félek h már nem tudok helyt állni. ti hogy vagytok ezzel?2013. jan. 28. 11:39
11/12 anonim válasza:
Szia! nekem csak egy lassan 2 éves fiam van,és szeretnénk még 2 gyermeket biztosan,de nem azért,hogy ne kelljen dolgozni,szeretek dolgozni és számomra felüdülés,kisfiam bölcsi tesó valószínűleg 2-3 év múlva érkezik,és az az elképzelésünk,hogy a 2.ik után is dolgozom 1,5 évet legalább,hogy ne essem ki a munkából,és mint mondtam nekem felüdülés.Szerintem csak akkor vállalj 3.at ha tényleg szeretnél,ne azért,mert félsz újra elkezdeni, dolgozni.
12/12 anonim válasza:
Èn a kislányom 1 éves kora után vissza mentem dolgozni ö elöte is dolgoztam ,pedig akor volt már 2fiam.nálam nem volt kèrdés hogy megyek vissza dolgoznie .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!