30 évesen két gyerekes anyukaként a mai világban hol lehet elhelyezkedni, ha nincs hova visszamenni?
még nem aktuális,de már előre félek.
2,5 éves a lányom kisfiam még pici baba.de ezen ma elgondolkodtam..
-hova fogok én menni?
-ha megtudják hogy van 2 gyerek nem kellek
-tagadjam le őket? akkor meg éjjel-nappal melóztatnának mivel úgysincs gyerek ráérek
-takarítani lehet felvennének,de ez meg annyira alattos meló,már volt benne részem, bár a mai világban semmi sem ciki ha kell a pénz.
olyan ideges vagyok emiatt hogy nem lesz munkám..
Őszintén, a helyzet reménytelen, de nem szar. :)
Engem sem vesznek vissza, úgyhogy írtam egy tök jó önéletrajzot, egy őszinte motivációs levelet, ahol leírtam, hogy van gyerekem, van bölcsődei helye. Milyen mocsok világ az, ahol le kell tagadnom a gyermekem?!
Hr-es ismerőseim javasolták, hogy inkább írjon az ember őszintén, lehet, hogy kevesebb ajánlatot kap, de nem árul zsákbamacskát. Kínosabb, ha utólag derül ki, hogy mi a helyzet veled.
Munkát találni nem könnyű, de nem is lehetetlen. :)
Én alig adtam be valahová a jelentkezésemet (második babát akarunk, még tart a gyed-em), de két ajánlatot már kaptam. Az már más dolog, hogy az egyiknél a munkaidő nálam vállalhatatlan, a másik meg értékesítő lett volna, az meg nem fekszik nekem.
Ha letagadnád is, a korodból úgyis sejtenék, hogy vagy van már gyereked, vagy hamarosan lesz.
Én állásinterjún magam szoktam felhozni, hogy van 2 gyerekem, nekem ez fontos, és kit tudok mozgosítani, miután én elvittem őket orvoshoz, ha betegek. Őszintén szólva én nem is akarnék olyan helyen dolgozni, ahol az életem fontos részét lásd gyerekeim - le kéne tagadnom, mert nem kívánt tényezők.
3 diplomával sem kapkodnak értem, de én ezt nem a gyerekeimnek tudom be elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!