Anyukák akinek nem sikerült a gyes után visszamenni dolgozni, hogy telt a napotok?
Én a gyes alatt voltam otthon kényszerpihenőn, míg a fiam bölcsiben. A volt munkahelyemen a felgyűlt szabijaimat, a végkielégítésemet (úgy egyeztünk meg, hogy kvázi állásidőt fizetnek erre az időre), illetve a felmondási időmet töltöttem. Mivel a diplomámhoz hiányzott a nyelvvizsgám, én is nyelvet tanultam.
Egyébként pedig halála untam magam, alig bírtam kivárni, hogy hétvége legyen, s emberek között legyek (mert persze hétköznap senki sem ért rá). Visszagondolva, a sok-sok unatkozás mellett két dolog volt a pozitív az egész idő alatt: nem este 5-kor tudtam csak elhozni a fiam a bölcsiből, mint most munka mellett, s miénk volt az egész délután, mert délelőttönként el tudtam intézni minden házimunkát, illetve mindig ragyogott a lakás, nem úgy mint most (jön a kistesó, s napi 8 óra munka után már a hátam közepére sem kívánom a takarítást, meg ebben a dög melegben a vasalást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!