Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósülésbe lehet gyerekülést...

Anyósülésbe lehet gyerekülést csatolni? Ha lehet, a gyerek hány éves korától/magasságától/súlyától/akármitől függ ez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 08:49
1 2 3
 11/21 Golan Trevize ***** válasza:
És ilyeneknek jogosítványuk van, és még vezetnek is...
2013. jan. 29. 10:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem még mindig azt mondom hogy nem egyértelmű. Vagy te hol látod leírva hogy CSAK menetiránynak háttal köthető be előre?
2013. jan. 29. 10:03
 13/21 Golan Trevize ***** válasza:

12-es:

itt:

"Az elsõ üléshez – a jármû szokásos haladási irányával ellentétes irányban – "

Olvas, gondolkodik, értelmez.

2013. jan. 29. 10:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Tedd azt te is. Kérdem újra. Látsz te olyat az általad is említett mondatban hogy CSAK menetiránynak háttal köthető be?
2013. jan. 29. 10:50
 15/21 Golan Trevize ***** válasza:

Igen, ott írja, csak más szavakkal.

Ennyie retardált nem lehetsz...

2013. jan. 29. 10:51
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Az a retardált aki nem képes felfogni, hogyha valahol nem szerepel leírva egy szó.

Az egy dolog hogy így és úgy is értelmezhető, de nem egyértelmű. Te mennyire vagy retardált?

De én itt befejeztem. Halál felesleges ezen agyalni. Te ezért tartasz hülyének, én másért téged. Csináld ahogy jónak látod, meg én is ahogy én gondolom. Ha megbüntetnek az is az én gondom lesz, bár még soha egy kukkot sem szóltak egy igazoltatáskor sem, ha elöl ült a gyerek, pedig ott is rákérdeztem. De biztos minden rendőr hülye volt akivel eddig találkoztam.

Volt szerencsém több hozzászólásodhoz. Tudom hogy te tökéletesnek tartod magad.

Én senkit nem kényszerítek hogy előre ültesse a gyerekét, csak elmondtam a véleményem, mert azt még szabad.

2013. jan. 29. 10:57
 17/21 Golan Trevize ***** válasza:

Azért, mert nincs odaírva, hogy "csak", teljesen pontosan defíniálva van, hogy az első ülésre milyen esetben, mit, és hogyan szabad bekötni.

A "csak" szóval és anélkül is ugyanazt jelenti az a mondat.

Aki ezt nem képes felfogni, az nem hogy alkalmatlan a közúti vezetésre, hanem menjenm vissza általános iskola alsó tagozatába olvasást és szövegértést gyakorolni.

Az sincs benne amúgy a KRESZben szó szerint, hogy egyszerre csak ember vezetheti a járművet...

2013. jan. 29. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Szemellenzős lóval kár vitatkozni. Én befejeztem. Neked kellene visszamenni az általánosba. ÉS most törlöm ezt a kérdést, ne fáradj válasszal.
2013. jan. 29. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

[link]

[link]

[link]

Érdemes tüzetesen átolvasni, mindben benne van, hogy 150 cm alatt még gyerekülésben sem ülhet elől. De biztos mi vagyunk a hülyék!

2013. jan. 29. 12:12
 20/21 A kérdező kommentje:

Leírták előttem hogy mi nem érthető.

De segítek:

A magyar nyelv szabályai meg az elemi logikát megkerülő ostoba megfogalmazás miatt nem érthető.

Az, hogy neked ez "érthető" és egyértelmű, az a te képességeidet dicséri...

2013. febr. 1. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!