Nem különös, ha egy 5 éves gyerek nem szereti ha playbackkel énekelnek, és többnyire ezt fel is ismeri a videókban?
Figyelt kérdés
Az előbb néztem egy Smokie videót, mire ő: ez nem jó, nem igazából énekel. Nekem fel sem tűnt, viszont az első, amit ő észrevett, hogy nincs nála mikrofon. Legtöbbször észreveszi ezeket, és nem tetszik neki, csak ha élőben énekelnek.2013. jan. 27. 20:43
1/3 anonim válasza:
Huh, micsoda logika... A mikrofon=elo enekhangm, a hiany+playback... A videok 99%ban nincs mikrofon...
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, ezt nem igazán értem. A videók 99%-ban van mikrofon. Persze én nem videoklipekre gondoltam, hanem koncertfelvételekre. Sokszor akkor is meg tudja mondani, hogy playback, ha teljesen úgy tűnik, mintha élő lenne, és mikor mikrofon is van.
2013. jan. 27. 21:00
3/3 anonim válasza:
Nem értem ebbe mi a pláne egy majdnem iskolás korú gyereknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!