Hörghurut mennyi idő alatt javul? Mennyi ideig fog ilyen csúnyán köhögni a gyerek?
Figyelt kérdés
Már alig merek eljönni az ágya mellől (3 éves), mert annyira szapora a légzése, hogy nem tudom, ez rendben van-e? Orvos látta, antibiotikumot írt fel neki.2013. jan. 26. 22:10
1/7 anonim válasza:
Sajnos sokáig!Nagyon csúnyán köhög gondolom,Én is hörghurutos voltam ,vagyis vagyok.Még így 34 évesen is elég sok gondot tud okozni.Legyél mellette ,mert nálam a köhögés szinte hányásig szokott fokozódni.Bocs,de nem megijeszteni akartalak.Mihamarabbi jobbulást a kicsinek!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és persze jobbulást!
2013. jan. 26. 22:25
3/7 anonim válasza:
Száraz köhögése van vagy hurutos? Mert nem árt köptető ha hurutos és köhögéscsillapító ha száraz.
4/7 A kérdező kommentje:
Hurutos. Reggel kap köptetőt, éjjelre nem kaphat. Calcimuscot kellett neki adni. Most megint lázas, ráadásul kihányta a lázcsillapító egy részét, mert a váladék miatt irritálta a torkát. Délután egyszer már 39 feletti volt a láza, most is 38,5.
2013. jan. 26. 22:52
5/7 anonim válasza:
tavaly nov.ben volt a fiamnak az első, borzalom volt 39 fölötti láz, hányt a slejmtől napokig. antibioikum pár nap alatt segített, utána még 1 hétig szívtuk az orrát és köhögött. most van épp a 2. már 1,5 hete, mostmár nincs hőemelkedése sem, nem is volt, köhög, szívom az orrát. nem kap gyógyszert. már nem köhög vészesen így 1,5 hét után, de mit leszívni...
6/7 anonim válasza:
bocsi, tavaly előtt, már 2013 van :))
7/7 A kérdező kommentje:
Jobbulást nektek is!
2013. jan. 27. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!