Büszke lehetek rá, vagy átlagos dolgok ezek egy 3,5 éves kisfiútól?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem szeretnék kérkedni, dicsekedni, azért teszem fel a kérdést, hogy objektíven lássam a kisfiam teljesítményét, mert nincs összehasonlítási alapom.
Pont 3,5 éves, egyedüli gyerek, és a környezetemben sincs ekkora kisgyerek, akit nagyon közelről ismerek.
Na szóval pl ilyeneket csinál: a kis ujjaival számolva, meg tudja mondani, hogy mennyi 1+1, 1+2, 2+2.
Tegnap egyedül vett perecet :) Megálltunk a pékség előtt, adtam neki egy 200-ast, bement, kért, elvette a perecet meg a visszajárót, megköszönte, kijött.
Én büszke vagyok rá :) csak nem tudom, hogy nem e túlzom el, és más ekkora gyerek is simán tud ilyeneket.
Köszi ha írtok!
#5 éves kifiú
2013. jan. 27. 22:30
11/14 anonim válasza:
Büszke lehetsz rá! De fôleg magadra mert valószínû nagyon sokat foglalkozol vele ugyanis nem magátol ilyen. Van egy ilyen szisztéma hogy három éves korig meg lehet a gyereket tanítani olvasni és szzámolni,ugyanis minden magátol ragad rá, nagyon fogékonyak ebben a korban. A helyzet az hogy sokan azt gondolják mert a kicsik még kicsik ezért butácskák is,pedig nem így van!
12/14 Lukács Mariann válasza:
Persze, hogy büszke lehetsz rá, hiszen a te figyelmed nélkül nem lenne ilyen ügyes. Nekem 28 hónapos a kislányom, egész nap csak vele foglalkozom így már szépen számol 10-íg, /miből mennyi van előtte, rakj ki 4-et stb../és rengeteg verset, mondókát , éneket tud.A piacon ő kéri magának a gyümölcsöt, nagyon élvezi az önállóságot és , hogy mindenért meg dícsérem.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! örülök hogy ezeket írtátok! :)
2013. jan. 28. 17:15
14/14 anonim válasza:
Nagyon büszkee lehetsz ráá.!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!