Akinek a gyermeke nem akarat megmaradni a rácsos kiságyában az hogy oldotta meg?
Figyelt kérdés
Este alig lehet elaltatni a lányomat,(18hós lesz)1óra múlva már kel és átjön hozzánk..nem akar a kiságyában aludni!!!
Ha el is alszik 1óra múlva felsír és akkor nem lehet megnyugtatni,csak ha közénk vesszük.
Mit csináljak???
2013. jan. 26. 11:25
1/7 anonim válasza:
hagyd, hogy ott aludjon, ha ott érzi magát biztonságban
ha tudja, h számíthat rátok, hamarabb visszaszokik, mert a biztonságérzete megnyugtatja
gondolom, még nem tudja elémondani, mi a baja, lehet, h fél a sötétben és elsőre egy éjjeli lámpa is megtenné?
2/7 anonim válasza:
vettünk neki rendes nagy ágyat.nem mondom,h azóta nem mászik hozzánk,de ált. csak 5-6felé
3/7 Disi válasza:
Hát nálunk még az sem segített hogy magunk közé vettük, mocorog, forgolódik, rosszabb esetben felül és még dumálni is elkezd. Az apja jó alvó ő kisebb mocorgás mellett elalszik, de én nem tudok :-( Úgyhogy most az első séta után átvackolok a szobájába, ő pedig megy vissza az ágyába. Általában még így is van 2 ébredés, de akkor szólok neki hogy itt vagyok és vagy visszafekszik vagy kijön hozzám. Van olyan is hogy mellettem fekszik és ugyanúgy elindul. Sólámpát próbáltunk régebben égve hagyni neki, de még többször kelt. Kb 2 hónapja ez van, akkor kimászott az ágyából és kénytelenek voltunk rácsot kivenni az ágyából hogy inkább oldalt másszon ki. Havonta egy éjszakát alszik végig és nem tudok rájönni hogy mi az oka.
4/7 anonim válasza:
Nálunk 18 hósan kapott nagy ágyat, mert a rácsosban nem tudott kényelmesen feküdni.. leesésgátlós 90x200-as lett az új szerzemény! Imádja!
5/7 anonim válasza:
pontosan ezért akkoriban lecseréltük a kiságyát olyanra, ami leesésgátlós. Elmondtuk neki, hogy ez az övé, és ha akar bármikor kijöhet, átjöhet hozzánk..talán az első héten volt, hogy át-át jött, utána semmi, végigalussza az éjjeleket, pedig előtte hány éjszakát fent voltam vele, jézusom...
6/7 anonim válasza:
kisfiam egy évesen, kislányom 20 hónaposan kapott körbetámlás gyerekheverőt
7/7 anonim válasza:
Nekünk csak fél éves, mégsem alszik az ágyában, pedig egy szobában van velünk. Babakocsiban alszik csak, de tudom, ez nem egészséges, de amint ágyba teszem(álmában), rövid időn belül felsír, és csak a kocsiban alszik vissza. Nappal is utálja az ágyat, a földön játszik vagy rajtam:) Szerintem érdemes olyan leesésgátlós ágyat venni neki, hátha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!