Miért sírt kisfiam este amikor először akartuk az új kiságyában altatni?
Figyelt kérdés
Most tettük át a rácsosból.Hogy kell átszoktatni?2010. szept. 21. 09:07
1/7 anonim válasza:
Mi először a déli alváskor tettük az új ágyába.
20 hónapos kisfiú anyukája
2/7 anonim válasza:
Te mindig jol alszol uj helyen? Mert en nem. Biztos furcsa volt neki az uj agy. Ez termeszetes. Eddig a megszokott feszkeben volt, ahol ismert minden zugot, tudta meddig fordulhat, hogyan. Most meg bekerult egy nagyobb valamibe, amit imadni fog, de egylore furcsa neki.
3/7 anonim válasza:
Tegyél át neki valami megszokott dolgot: a régi párnáját, a kedvenc ágyneműjét (még akkor is, ha nem jó az új ágyra), plüssjátékot, ha ilyennel aludt. Az én fiam nagyon szerette a világító dolgokat. Úgyhogy az új ágyhoz kapott egy elemmel működő éjjeli lámpát is, amit az ágyára lehetett ragasztani. Egyből nagyon megszerette az ágyát. Ha játékkal alszik, mond azt, hogy a kis macid (vagy amivel alszik) - nagyon szereti az új ágyat, olyan kényelmes, puha, jól elfér melletted...
Még ezzel együtt is, lehet, hogy egy pár napig ott kell lenned mellette míg elalszik.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindent ugyan úgy hagytunk a szobájában,az ágyában ugyan azok a játékok vannak,párna,stb.Akkor hogy csináljuk?
2010. szept. 21. 11:06
5/7 A kérdező kommentje:
Most tettem le aludni a rácsosba.Addig nem aludt el,amíg vissza nem tettem a rácsost a helyére, és az újat arrébb nem húztam.Hogyan tovább?
2010. szept. 21. 12:30
6/7 anonim válasza:
Kèt èv alatti? Szegèny, mièrt nem aludhat a ràcsosban? Ezt nem kènyszerrel szoktàk, hanem mikor màr ö nem akar a ràcsosban aludni.... Mièrt szadizzàtok? Jön a kistesó?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem jön kis tesó.18 hós,csak gondoltuk milyen jó lesz neki a rendes ágy.Nem így lett.Nem szadizzuk tovább,csak az ő érdekeit nézzük 100 %-osan!!!
2010. szept. 21. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!