Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, hogy megint a...

Mit csináljak, hogy megint a saját kiságyában aludjon a 2éves gyerekem?

Figyelt kérdés
eddig nem volt gond az alvással letettem az ágyába és magától elaludt. Mostanában viszont mindig kell vele menni aludni és a mi ágyunkban akar aludni. Mit tehetnék, hogy ez ne így legyen? azt már próbáltam, hogy a kiságyba teszem és ott hagyom mint régen, de ordított kitartóan. Na és persze hosszu idő után alszik csak el valamikor nem is alszik napközben. Félek mi lesz így majd ha oviba kerül...
2010. jan. 30. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is probléma.Szeptemberben oviba megy de még egyszer sem aludt nélkülünk el(este se reggel sem).Most azt tanácsolták hogy tegyük külön szobába és hadjuk sirni egy darabig aztán mejunk be nyugtassuk meg és ujra hagyuk magára.Nekem nagyon brutálnak tönt először de most már szépen (igaz egy ora sirás után)elalszik magátol és egész este nem kell fel pedig eddig sokszor felkelt inni.És azota szobatiszta.Probáld ki te is hátha nálatok is bejön.SOK SIKERT!!
2010. jan. 31. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! kicsit nyugodtan hagyhatod sírni (régen azt mondták, "erősödik a tüdeje" :P). szerintem lefekvésnél kicsit beszélj hozzá, mesélj neki, max. ötperc, jóéjtpuszi, anya jobbra el. reggelig nem fog sírni, ne félj :)
2010. febr. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!