Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves szülők ti ebben az...

Kedves szülők ti ebben az esetben perelnétek? Vagy megpróbálkoznátok perrel? Mik az esélyein?

Figyelt kérdés
2009-ben várandóságom alatt a 12.heti ultrahangon a 13 terhességi héten 3,5 nyaki redőt mértek a babámnál, ezután azonnal genetikára küldtek vérvételek magzatvíz vétel minden meg volt az eredmények kiválóak lettek, amikor megszületett mondták, hogy egészséges másfél éves korától kezdődtek a gondok, három évesen értelmi fogyatékossággal diagnosztizálták a kislányomat nem tud beszélni nem szobatiszta nem foglalkozik velünk. Ti mit tennétek?

2013. jan. 24. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom :(

de nem hiszem, hogy ezzel perelni tudnál, egyrészt ahogy írtak, nem tudnak minden betegséget kiszűrni, csak kevés olyan van amit ki tudnak mutatni terhesen, ezt megtalálod a papírjaidon, hogy pontosan mire csináltak teszteket.

a másik, meg szintén a papíron találod, hogy 90%-os az eredmény, ezért felelősséget nem vállalnak, vagy valami ilyesmi a szöveg, nekem minden egyes UH papíromon ez ott volt, ezzel védve is vannak.

és tényleg nem olyan mulasztás történt, hogy elcsesztek valamit szülés közben ezért nem kapott a babád oxigént mondjuk, hanem ezek a dolgok, hogy csúnyán fejezzem ki magam, benne van a pakliban mikor valaki gyereket vállal :(

de tudom, nehéz feldolgozni, nálunk is vannak gondok, én magamban keresem a hibákat, csak 20 féle okot találtam rá amit terhesen rosszul csináltam és talán attól...

de orvost nem perelnék mert nem hiszem, hogy ők hibáztak

2013. jan. 24. 14:57
 12/13 anonim válasza:
Szia! Sajnos nálunk jelenleg aktuális a téma, vastagabb a tarkóredő a normálisnál. Chorion negatív, most jön a 18. heti genetikai uh és szív uh. Azonban ha ez is -szerencsésen- negatív, megyünk tovább egy eléggé drága, M.o-n egyedülálló genetikai laborba. Ugyanis: az a genetikai vizsgálat, amit biopszia, vagy magzatvízvétel után csinálnak a kromoszóma számbeli illetve nagyobb(!!!) szerkezeti eltéréseit képes csak vizsgálni mikroszkóp alatt. Ez az új technika (array-vizsgálat) teszi csak lehetővé a legkisebb szerkezeti eltérések kimutatását is, amelyek ugyancsak komoly testi és értelmi fogyatékosságot okoznak. Sajnos Nálatok is ez lehet a helyzet, az orvosok megtettek minden tőlük telhetőt, de a technológia és pénz hiányában nem tudják a teljes géntérképet vizsgálni.
2013. ápr. 10. 14:15
 13/13 anonim válasza:
0%

Kedves Kérdező!

A gyermek másfél éves koráig semmi sem volt 'más' a fejlődésben? Babaként mosolygott? Szem kontaktust tartott? Mozgása korának megfelelő volt? Beszédfejlődése is? Nyugodt Baba volt és jó alvó?

Nemrég olvasgattam pár tanulmányt..

Oltások mellékhatásaként is felléphetnek ilyesmi tünetek. Próbálják meg az oltáskivezetést! Nézzen utána, kárt biztosan nem okoz, viszont lehet, hogy hatalmas javulás érnének el!

Illetve anyagcsere betegségre szűrték a gyermeket? Ugyanis ha valamely enzim nem működik, a szervezet a táplálékot nem tudja lebontani és az méregként felhalmozódik, majd értelmi lemaradást, fogyatékosságot, mozgás problémákat okoz.

2013. okt. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!