Kedves szülők ti ebben az esetben perelnétek? Vagy megpróbálkoznátok perrel? Mik az esélyein?
nagyon sajnálom :(
de nem hiszem, hogy ezzel perelni tudnál, egyrészt ahogy írtak, nem tudnak minden betegséget kiszűrni, csak kevés olyan van amit ki tudnak mutatni terhesen, ezt megtalálod a papírjaidon, hogy pontosan mire csináltak teszteket.
a másik, meg szintén a papíron találod, hogy 90%-os az eredmény, ezért felelősséget nem vállalnak, vagy valami ilyesmi a szöveg, nekem minden egyes UH papíromon ez ott volt, ezzel védve is vannak.
és tényleg nem olyan mulasztás történt, hogy elcsesztek valamit szülés közben ezért nem kapott a babád oxigént mondjuk, hanem ezek a dolgok, hogy csúnyán fejezzem ki magam, benne van a pakliban mikor valaki gyereket vállal :(
de tudom, nehéz feldolgozni, nálunk is vannak gondok, én magamban keresem a hibákat, csak 20 féle okot találtam rá amit terhesen rosszul csináltam és talán attól...
de orvost nem perelnék mert nem hiszem, hogy ők hibáztak
Kedves Kérdező!
A gyermek másfél éves koráig semmi sem volt 'más' a fejlődésben? Babaként mosolygott? Szem kontaktust tartott? Mozgása korának megfelelő volt? Beszédfejlődése is? Nyugodt Baba volt és jó alvó?
Nemrég olvasgattam pár tanulmányt..
Oltások mellékhatásaként is felléphetnek ilyesmi tünetek. Próbálják meg az oltáskivezetést! Nézzen utána, kárt biztosan nem okoz, viszont lehet, hogy hatalmas javulás érnének el!
Illetve anyagcsere betegségre szűrték a gyermeket? Ugyanis ha valamely enzim nem működik, a szervezet a táplálékot nem tudja lebontani és az méregként felhalmozódik, majd értelmi lemaradást, fogyatékosságot, mozgás problémákat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!