Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Alvásprobléma, mit gondolsz?

Alvásprobléma, mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Kisfiam most 4 éves, születésétől borzalmas alvó volt, kb 2,5 évesen volt a mélypont, nem részletezem. Ekkor átköltöztettük az ágyát a szobánkba, és javult a helyzet.

Lényeg, hogy én mindig akartam tesót, de mivel teljesen zombik voltunk a nemalvástól, férjem nem akart, bennem pedig évekig volt egy állandó szorongás emiatt.

Aztán terhes lettem, és hirtelen elmúlt a szorongásom, illetve a fiam alvásproblémája is sokkal-sokkal jobb lett.

Most 4 éves, és tök jól alszik! (A tesó is megszületett, és sokkal nyugisabb baba, mint a nagyobbik volt. :))

Mit gondolsz, elképzelhető, hogy a bennem lévő folyamatos szorongás miatt voltak alvásproblémái a fiamnak? Valahogy most úgy érzem, hogy a tesó megfoganása oldotta meg ezt a gondot. Persze lehet, hogy nem, ezt biztosan sose fogjuk megtudni. :)

2013. jan. 24. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges. a babáknak nagyon jók a radarjai.
2013. jan. 24. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
vagyis ő már nem is baba :) de biztos megérzik.
2013. jan. 24. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen nyilvánvaló, hogy úgy van, ahogy érzed. A te szorongásod tette őt is nyugtalanná. Egy gyereknek nem lehet színészkedni, ő zsigerekből érzi, hogy belül benned mi zajlik. Hiába próbálsz nyugodtan viselkedni, ha belül feszült vagy, akkor ezt ő megérzi. Ők még érzelmi lények...
2013. jan. 24. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen mindig is tökéletesen átvette a hangulatomat. De azt, hogy mekkora szorongás volt bennem a tesókérdés miatt, csak akkor éreztem igazán, amikor megszűnt. Döbbenetes volt. Talán másnak is hasznos lehet ez a tapasztalat...
2013. jan. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!