Mit válaszoltatok arra a kérdésre, hogy "Anya a kistesó hogy kerül a hasadba? " Mi ezen időszak előtt állunk és ötleteket gyűjtünk.
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 22:15
11/12 anonim válasza:
3,5 éves fiam mellett voltam pocakos a tesóval. Azt már tudta, hogy a nunimon bújik majd ki, mert a barátnőm nemrég szült és ez már felmerült. Aztán ő is felvetette, hogy oké, hogy ott bújik ki, de hogy kerül be? Én azt mondtam, hogy apával szeretjük egymást, összebújtunk és apa egy kis aprócska magocskát varázsolt anya pocijába, ott is volt egy magocska, ami elkezdett nőni, így lett belőle baba, ezért is szokták mondani, hogy az élet egy csoda. Az egyetlen kérdése az volt utána, hogy milyen apró a magocska, mint egy hangya? Mondtam még kisebb. Úgyhogy a vége az lett, hogy mint a hangya szeme. Ha valami keveset akar mondani, azóta is használja a "hangya szeme" méretet, de a fogantatás azóta sem jött szóba. Viszont az eset után voltunk a mamájánál, aki mutatott neki egy képet gólyáról, szájában csomag, azon volt a tesó magzatképe. A mama akart kedveskedni, hogy a gólya hozza a tesót, a gyerek meg csak nézett rám értetlenül, hogy mi köze a gólyának a tesóhoz. :) Úgyhogy elmeséltem neki azt is, hogy sokan így ismerik a történetet.
12/12 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy szerelmeskedtünk. Úgysem tudja mi az. :) Ha meg rákérdezne, lehet neki mondani, hogy a felnőttek összebújnak ilyenkor az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!