Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit válaszoltatok arra a...

Mit válaszoltatok arra a kérdésre, hogy "Anya a kistesó hogy kerül a hasadba? " Mi ezen időszak előtt állunk és ötleteket gyűjtünk.

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Apukával szerettük egymást. Te is így születtél.
2013. jan. 23. 22:21
 2/12 A kérdező kommentje:
De aranyos :) Köszönöm :)
2013. jan. 23. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Egy kedves ismerősöm így mesélte a kisfiának, amikor azt kérdezte, hogy mielőtt anya hasába került volna, hol volt:"Kb. 4 évesen megkérdezte, hogy előtte hol volt, és hogy került be oda, ezért megmondtam neki, hogy apánál volt, de amikor nagyon szerettük egymást, és úgy döntöttünk, hogy szeretnénk, ha megszületne a kisfiúnk, átköltözött az én pocakomba, mert csak a nénik hasa tud akkorára nőni, hogy elférjem benne egy baba...

Tegnap este ismét elővette a témát, mert felmerült benne a hogyan történt kérdése... Így elmeséltem neki, hogy anya és apa jól összebújtak, és akkor ő átköltözött..."

Nekem tetszik a sztori, kifejezetten gyerekbarát. :)

2013. jan. 23. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Apa teszi bele. Ha mélyebben belekérdez (mint én óvodásan :D), jobb az igazságot elmondani arról, hogy miért egészíti ki egymást a punci és a fütyi :)
2013. jan. 23. 22:40
 5/12 A kérdező kommentje:
3-as történet nagyon tüneményes :) Le kell írnom vagy valamit kell vele csinálnom, hogy megtanuljam :) Köszönöm! Azért én egy 3 -4 évest még nem igazán avatnék be a nemi élet részleteibe, persze ha ott lesz az ideje elmondjuk, hogy mi mért van, de egyenlőre valami gyermekbarát verzió lesz :)
2013. jan. 23. 22:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt kell hangsúlyozni hogy apa és anya szeretik egymást, a technikai részletek nem fontosak :)
2013. jan. 23. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nekem szerencsém volt ebből a szempontból, 11 év van a gyerekek között! :) Amikor a kistesó megfogant, a lányom már úgy érezte, nála felvilágosultabb nincs is... :D

Ajánlom neked a Sehány éves kislány című könyvet, Marie-Claude Monchaux írta. 4 -5 éves volt a nagylányom, amikor megkapta, többször elolvasta, sokszor átbeszéltük, mert akkoriban nagyon érdekelte a téma. Szuper a könyv, nálunk mindent megoldott közös beszélgetéssel egybekötve!

2013. jan. 24. 06:45
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Ez érdekes téma. Mi is lassan tervezzuk a második gyereket. Lányunk 2 éves.

Ma reggel is adott a férjem nekem puszit amikor haza ért munkábol, a lányom meg erosen tiltakozott. Kérdezte a férjem a lányunktol, hogy akkor hogy lesz kistestvéred?

Lányunk aranyosan rá szólt a férjemre, hogy adjál anyucinak puszit!

En sem tudom hogy fogom neki elmagyarázni, ha elojon ez a téma.

2013. jan. 24. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt van 2 jó cikk a felvilágosításról.

2013. jan. 24. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy anya és apa szereti egymást ez jó. De azt mindenképp érdemes kivárni, hogy gömbölyödjön a pocak, hogy értse, hogy benn van, és így a várakozási idő is kisebb.
2013. jan. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!