Mit válaszoltatok arra a kérdésre, hogy "Anya a kistesó hogy kerül a hasadba? " Mi ezen időszak előtt állunk és ötleteket gyűjtünk.
Egy kedves ismerősöm így mesélte a kisfiának, amikor azt kérdezte, hogy mielőtt anya hasába került volna, hol volt:"Kb. 4 évesen megkérdezte, hogy előtte hol volt, és hogy került be oda, ezért megmondtam neki, hogy apánál volt, de amikor nagyon szerettük egymást, és úgy döntöttünk, hogy szeretnénk, ha megszületne a kisfiúnk, átköltözött az én pocakomba, mert csak a nénik hasa tud akkorára nőni, hogy elférjem benne egy baba...
Tegnap este ismét elővette a témát, mert felmerült benne a hogyan történt kérdése... Így elmeséltem neki, hogy anya és apa jól összebújtak, és akkor ő átköltözött..."
Nekem tetszik a sztori, kifejezetten gyerekbarát. :)
Hú, nekem szerencsém volt ebből a szempontból, 11 év van a gyerekek között! :) Amikor a kistesó megfogant, a lányom már úgy érezte, nála felvilágosultabb nincs is... :D
Ajánlom neked a Sehány éves kislány című könyvet, Marie-Claude Monchaux írta. 4 -5 éves volt a nagylányom, amikor megkapta, többször elolvasta, sokszor átbeszéltük, mert akkoriban nagyon érdekelte a téma. Szuper a könyv, nálunk mindent megoldott közös beszélgetéssel egybekötve!
Ez érdekes téma. Mi is lassan tervezzuk a második gyereket. Lányunk 2 éves.
Ma reggel is adott a férjem nekem puszit amikor haza ért munkábol, a lányom meg erosen tiltakozott. Kérdezte a férjem a lányunktol, hogy akkor hogy lesz kistestvéred?
Lányunk aranyosan rá szólt a férjemre, hogy adjál anyucinak puszit!
En sem tudom hogy fogom neki elmagyarázni, ha elojon ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!