Az ön gyermeke kövér?
Figyelt kérdés
Sok 6 év körüli gyermekről már most is tudhatjuk,hovy túlsúlyos lesz e nagy korában.2013. jan. 23. 11:35
2/15 anonim válasza:
Ugyan még csak 3 és fél, de nagyon izmos, emellett átlagos testalkatú.
3/15 anonim válasza:
3 éves kislány,nem körvér! 14 kg!
4/15 anonim válasza:
Attól függ mi számít kövérnek.A lányomra már mondták,hogy jó húsban van,de szerintem nem kövér arányos a testalkata. 4,5 éves 20kg 109cm
5/15 anonim válasza:
majdnem 120 centi, 4,5 éves, 18 kilós kisfiú. sovány, mint a fene :)
6/15 anonim válasza:
Egyelőre (remélhetőleg nem sokáig :)) csak magamról tudok nyilatkozni. Anyukám terhescukros volt, így már koraszülöttként is nagynak számítottam (36. hétre 3.2 kiló és 50 cm), 1 éves koromig csak (cukros) anyatejen éltem, így lettem 1 méter és 12 kiló, ami jóval több, mint egy átlag 1 éves mérete. Viszont ahogy abbahagytam a szopást, nagyon sovány lettem, és maradtam felnőtt koromig (168 cm, 50kg). Tehát mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy túlsúlyos :) Mivel a leendő apuka is ilyen, kötve hiszem, hogy túlsúlyos lenne a gyerekünk.
7/15 anonim válasza:
5 éves kislány, 19 kiló és 113 centi. Nem túlsúlyos. Az oviban viszont sok a kifejezetten dagi gyerek. Nem egynek már korán reggel ott van a kezében a zacskó nápolyi.
8/15 anonim válasza:
33 hónapos 110cm, 19 kg. Tegnap egy bölcsinéni apropózott, hogy kövér gyerekből lesz az elhízott gyerek. Szerintem formás, sosem voltak hurkái, gödröcskéi, de nagyon nő. Én is ennyire gyorsan nőttem.
9/15 anonim válasza:
nem. teljesen átlagos testalkatú, 106cm és 17 kg. elég erős a csontozata szerencsére, ha nem lenne ilyen jó csontú akkor sovány lenne :)
mi ovinkba nagyon sok túlsúlyos kislány van, érdekes amúgy, hogy a fiúk kivétel nélkül mind vékonyak
10/15 anonim válasza:
3 közül egyik sem kövér, soha nem is voltak, sőt, egyik sem volt 10 kg sem egy éves korában.
Azóta a kicsi 4 éves, 14 kg, a középső 9 évesen 27 kg, a nagy 13 évesen 50 kg.(jó magas hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!