Váltott valaki gyengébb minőségű pelenkára, hogy gyermeke hamarabb legyen szobatiszta?
Figyelt kérdés
Ha kényelmetlennek érzi a pisis pelust, hamarabb szóljon például.
Azért kérdezem, mert 20 hónaposomnál egyre többen kérdezik, van-e még pelenka rajta. Ismerős meg ezt a módszert ajánlotta, mikor mondtam, hogy még pelusos, és még nem is szól, ha van kaki. Szerintetek működik ez a módszer? Én nem akarom siettetni a gyermekem, de ha látnám, hogy érett lesz rá, akkor feleslegesen ne pelenkázzam, csak mert a szuperjó pelenkákban alig érez valamit. Mit gondoltok?
2013. jan. 16. 12:56
1/4 anonim válasza:
Ha kényelmetlen neki, akkor sem fog addig szólni, amíg nem érik meg rá agyilag. Én 2 éves koráig Pampers-t használtam a lányomnak, utána váltottam. Hol Tesco-sra, hol darabosra, tehát gyengébb minőségűre. Fél év múlva lett szobatiszta, tavasszal. Szerintem nem gyorsította meg a folyamatot a rosszabb minőségű pelenka. Szerintem csináld úgy, hogy ezt a telet még húzd ki, és kb március körül tegyél alá gyengébb minőségű pelust. És tudatosan mondd neki minden nap többször, hogy ha érzi a pisit kakit, szóljon. És ha szól és wc-be pisil, nem lesz pisis-kakás a feneke. De szerintem nyárra jó és rossz minőségű pelenkával is szobatiszta lesz, mert már meg fog érni rá agyilag. De ha kicsit spórolni akarsz, akkor tavasztól használj rosszabb pelenkát.
2/4 anonim válasza:
Lanyomnak mindig jó minöségü pelust adtam rá és most nyáron lett szobatiszta,éjjelre kell még pelus .ez nem füg össze a pelenka minöségével,csak azal hogy megéret e rá,ara meg nyára fog megérni.
3/4 anonim válasza:
A módszer nem működik. Mert, ha szól, hogy pisis, az csak a pisilés után van, és pelenkacserével végződik. Ettől nem fogja tudni megérezni, és irányítani az ürítési folyamatait. Tudod, régebben meg az a módszer volt, hogy odakötötték a gyereket a bilihez. Az se volt sikeres módszer.
4/4 A kérdező kommentje:
Valahogy így terveztem, de jól jött a megerősítés, köszönöm. A nyárra várok, mert most még hallani sem akar a biliről.
2013. jan. 16. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!