Szobatiszta gyerekem most újra be-be pisil! Nálatok volt ilyen? Meddig tartott? Mi volt az ok?
3 éves, rég szobatiszta de pár napja napi többször bepisil...ma ez a 2. már!!!! nem tudom miért van ez !! Talán lusta elmenni ??? Én erre gyanakszom....
KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!
lelki oka szerintem nem lehet, kiegyensúlyozott környezetben él, mindent megkap...szerintem ez kilőve...
gondoltam rá hogy felfázhatott, de elég meleg a cipője és az overálja is, ráadásul mindig kap harisnyát, vastag pulcsit....szóval nem hiszem...meg nem fáj neki...
szerintem most lusta elmenni :S...szerintem fél óránként kötelezően elviszem pisilni .....
köszi a választ!!!
Az én fiamnál volt. Novemberben volt 3 éves, ő is rég szobatiszta. Nálunk nemhogy kettő, de volt olyan, hogy 5 percenként öltöztettem. A bölcsiben szólt, hogy pisilni kell, de mihelyt itthon volt vagy valahol együtt voltunk, direkt bepisilt, nem szólt. Aztán lelkiismeret-furdalása volt, percekig zokogott, de 10 perc-fél óra múlva újra megtette.
Nálunk kiderült, hogy engem büntetett azért, mert én voltam vele a vérvételeknél, és ez nagyon rossz élményt hagyott benne.
Kb. 1 hónap alatt csillapult és kb. 2 hónap alatt észrevétlen, ahogy jött, megszűnt a probléma. Azóta a kakilással van olyan gond, hogy mint pelusos korában, elbújik, és ha nem veszem észre, akkor becsúszik az eleje. Ha látom, hogy elvonul, és szólok neki, hogy indulás, akkor szépen ráül a bilire (ez is új, eddig a WC-be kakilt szűkítővel), és büszkén mondja, ha végzett.
A pszichológus szerint ez is el fog múlni, ahogy jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!