Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek csinálja még ezt a 3...

Kinek csinálja még ezt a 3 éves gyermeke?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtük az ovit elég nehezen.Mire beszokott az egész decembert betegen itthon töltötte.Most az ovikezdés annyira nehezen viseli.Már sírva kel fel,hogy ő nem akar menni oviba.Úgy kell felerőszakoljam a ruháit.Az oviban is sír egyszer-kétszer egy nap.Itthon is csak azt szajkózza,hogy nem akar menni.Már az eget is leígértem neki.Mit csináljak vele?
2013. jan. 13. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, majd megszokja, rájön hogy nem olyan rossz és hogy hiába a hiszti, akkor is menni kell.

Igazából nagyon nem is lehet mit csinálni, mert teszem azt megteheted most hogy nem viszed, akkor ha meg tényleg muszály még nehezebb lesz

2013. jan. 13. 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az első válaszolónak.Mi is szeptemberben kezdtünk,kín-keservesnek tűnt.Gondolkodtam,hogy visszacsinálom,majd 1 év múlva viszem csak,de rájöttem,arra sincs biztosíték,hogy akkor könnyebben megy.Most már örömmel megy,elég hamar megszerette.Úgyhogy nem tudsz mit tenni,el fogja fogadni csak egy kis időbe telik majd.kitartás!
2013. jan. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!