Egy másfél éves,11,8 kilós,81 centis lánykára mondanád azt, hogy kicsit kövér?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 12:33
3/13 anonim válasza:
Nem.
A fiam 1 évesen hajszál pontosan ekkora volt, ilyen típus/alkat, erős testalkatú, vastag csontú, de nem kövér.
4/13 anonim válasza:
Nem. Szerintem teljesen átlagos. Gondolom valaki mégis lekövérezte.
5/13 anonim válasza:
Nem. Teljesen jó. Bár az én lányom 16 hónaposan 80 cm és 9400 g, ő ha nem is vékony, de az alsó határon mozog, neki talán híznia kellene. Szerintem pont jó a tiéd is, meg az enyém is. Épp így szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák.
6/13 A kérdező kommentje:
Végülis nem kövérezték le, csak a szokásos duma: milyen jó erőben van, de kis husi, milyen vastag combjai vannak stb. Direkt rá is kérdeztem a védőnőnél, ő meg valami diagramm alapján megnézte, hogy bár kicsit több, mint az átlag, de nem kövér. Mondjuk azért az is más, ha ránézésre ducinak látszik valaki, de a súlya + magassága alapján meg normális.
Na ebből csak azt akartam kihozni, hogy sok gyereket látok sajnos akik nagyon el vannak hízva. Nem akarom diétáztatni a lányomat, de azt sem akarom, hogy ő is ilyen golyó legyen.
2013. jan. 15. 12:59
7/13 A kérdező kommentje:
Ja, 3kg 50cm-vel született, 1 évesen volt 9kg.
2013. jan. 15. 12:59
8/13 anonim válasza:
Nem. Már csak azért sem, mert nekem a 13 hósom ekkora pont :) Kis husika, de azért a kövértől messze van... De nekünk nem is szokták mondani, inkább azt, hogy korához képest nagy. Engem nem zavar, főleg, hogy a legnagyobb lányom is ekkora volt, és aztán szép vékony nagylány lett. Mondjuk még mindig ő a legmagasabb az oviscsoportjában :)
9/13 anonim válasza:
Nem gondolnám kövérnek egyáltalán, a lányom 1 évesen volt 78 cm és 12 kg. Rá is mondták, hogy jó húsban van, meg nagyobb, mint az átlag, de nem volt kövér egyáltalán. Azóta már inkább vékony, és jó magasra nyúlt, 6 évesen 125 cm és 22,5 kg volt.
10/13 anonim válasza:
14 hónapos lányom pont ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!