Farsangra jelmez ötletek tudnátok adni egy 10 éves kislánynak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 21:56
11/11 anonim válasza:
Sajna nem, mert ez saját ötlet, ugyanis én sem vagyok valami kreatív:-)) A lányomét úgy készítettem, hogy a krepp papírt szoknya hosszúságúra vágtam, derékrésznek kb + 10 cm maradt. A teljes hosszát kb 10 cm-s távolságokban kilyuggattam, és masnit húztam bele, amivel derékbőségre lehet ráncolni, és a derekán meg lehet kötni. Az egész hasonlított egy kicsit a balett táncosok tütüjére. A színe lehet bármilyen, de a színes virágok fehér, vagy rózsaszín alapon mutatnak a legjobban, valami pasztell póló felsővel. A virágokhoz a maradék szoknya anyagot, és zöld + sárga krepp-papírt használtam. Levágsz egy-egy csíkot, úgy hogy a zöld legyen a szélesebb, és mint a kokárdát összehúzod cérnával. Aztán néhány öltéssel ráerősíted a szoknyára. A hajpántra pedig vékony dróttal erősítettem fel a papírvirágokat. De volt olyan ismerősöm, aki ugyanilyen szoknyára, kézimunka papírból vágott színes virágokat, és felragasztotta. Meglátod, hogy neked is sikerülni fog, és tényleg mutatós.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!