Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándék való 4-5 éves...

Milyen ajándék való 4-5 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyasmit szeretnék, ami nem Barbie vagy Én kicsi pónim jellegű kifejezetten kislányos, hanem olyat szeretnék, ami kislánynak való, de okos, értelmes játék. Minden ötletet megköszönök.
2013. jan. 8. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyöngyfűző, társasjátékok, kártya; ha türelmes és szívesen elmolyol, akkor Aqua Beads (az a vízzel spriccelhető gyöngyképkészítő), babaház, LÜK vagy Logico...

Ha eszembe jut még valami, írom :)

2013. jan. 8. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyurmakészlet (pl. Play-doh sütikészítő, fagyikészítő stb. rengetegféle van), puzzle, színezőkészlet (jobb minőségű zsírkréta, vagy inkább olajpasztell kréta, filctoll, ceruza), fodrászolható babafej,
2013. jan. 8. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.A lányom 4,5 éves ezeket kérte karácsonyra:Aqua beads,Fagyi-süti készítő gyurma szett,játék fodrász készlet
2013. jan. 8. 11:04
 4/4 anonim válasza:

Nekem épp ilyen korú lányaim vannak 5 és 3,5 évesek :)

Kicsit nehéz mert ahány gyerek, annyi féle érdeklődés illetve az ovi is már nagy hatással van rájuk (utóbbiból hazahozott óhajokat fel se sorolom mert lehidaltam a sok "drága, viszont annál inkább nem jó semmire de azért kellene" játéktól).

Amit szívesen tudok ajánlani, legalábbis nálunk bejött:

- Spuzzle társasjáték - [link]

- roller

- Bogyó és Babóca - Úton az oviba társasjáték - [link]

- Lego Friends (ez kimondottan rózsaszín, lányos lego) de van olcsóbb is ami később összeépíthető vagyis kompatibilis a Legoval - [link] (ez csak pld. rengeteg féle létezik)

- Első játékaim gyűjteménye (ez azért szuper mert a dobókockán nem pöttyök, hanem figurák vannak) - [link]

- színező, vízfesték, zsírkréta, színes ceruza

- gyurmaszettek (MoonSand, MoonDough vált be nekünk a legjobban)

- Bella Balerina balettkorlát DVD-vel

- szendvicskészítő (azóta imádnak vacsizni de van hasonló pld. chips/shake... készítő) - [link]

- játékkonyhába/házba/üzletbe felszerelés (ételek, edények, robotgépek, pénztárgép, mosógép, vasaló deszkával stb...)

Ezeken kívül még babázni szeretnek nagyon (baba, babakocsi, varázs cumisüvegek, orvosi kellékek, ruhák, ágy, pelenka stb).

De tényleg gyereke válogatja mert látom mások írták pld.

- fésülhető babafej, na ez specka nálunk nem jött be egyik lánynál sem. Fonni még nem tudnak, fésülni meg elég volt nekik 1x mikor megkapták, aztán csak tesszük egyik helyről a másikra, ugyanakkor másnál meg nagy sláger.

Hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Természetesen a linkeket csak téjékoztatásul tettem be hogy lásd mire gondolok, sok megtalálható hipermarketekben is és egyéb webáruházakban!

2013. jan. 8. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!