Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gond, ha éjszaka felébresztem...

Gond, ha éjszaka felébresztem pisilni?

Figyelt kérdés

Délután ha alszik 3 órát nincs pisi, de éjszaka még bepisil

Pelenkát nem hajlandó felvenni.

Ha a kistesót kelek fel megetetni éjfél körül, felébresszem a nagyot, hogy pisiljen??

2013. jan. 19. 18:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is kb. úgy vagyok, mint a 8-as válaszoló. Parázok, ez igaz, azonban így nincs baleset. Én ezt az utat választottam. Mondjuk az igaz, hogy ezzel nem azt tanulja meg, hogy ébredni kell, ha pisilni kell, azonban sokat helyeslik azt, hogy pl. 6 óra után már ne nagyon adjunk inni neki, az gyakorlatilag ugyanilyen beleavatkozás a dolgok természetes rendjébe. Sok olyat hallottam, aki az ébresztést ellenzi, azonban a nem itatást javasolja. Kicsit visszás nekem....
2013. jan. 20. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

(8. vagyok)

Igen, én is erről írtam, hogy attól tartottam, nem fogja megtanulni, hogy fel kell ébrednie, ha pisilnie kell – vagy hogy arra fogom kondicionálni, hogy mindenképpen fel kell ébrednie éjjel (ha kell pisilnie, ha nem). De nem így történt. A gyerek 2 hét keltegetés után magától felkelt pisilni, és nem minden nap, csak ha tényleg kellett neki – és soha többet nem pisilt be.

De hangsúlyozom, már 5 éves elmúlt ekkor.

Ahogy azt is hangsúlyozom, hogy ez nálunk így történt, lehet, hogy másoknál máshogy, azonban az ilyen tapasztalatok alapján azt mondom, nem szabad keményen ragaszkodni mindenhez a gyereknevelésben, és feltétel nélkül elhinni másoknak, amit mondanak (legyenek akár nephrológusok).

2013. jan. 21. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!