Felcserélte a napszakokat a 2,5 hónapos babám, az jó módszer ha nappal felébresztem?
Szerintem ne ébreszd fel...
Próbáld nappal aktívabban fenntartani, zörögni körülötte, takarítani, ha napközben alszik ne ugyanazzal a takaróval takard be, mint éjjel (illetve ha van más lehetőség, hogy nappal máshol aludjon a lakásban.
Próbálj meg időpontokat rögzíteni pl. séta, fürdetés, amiből nagyjából tudhatja mi következik.
Ha van lehetőség rá, játszatok vele (a testvér bevonásával) napközben.
Ezek az ötleteim lennének, de szerintem ne ébreszd fel.
Én legkésőbb 4 óránként felébresztettem, az 5. napra visszaállt a régi rend, és éjjel aludt huzamosabb ideig, nappal meg 1-2 órát evések között.
Én nem bírtam volna egy percig se tovább az éjszakázást, mert ő nem dünnyögött, hanem ordított, ha nem foglalkoztunk vele.
Így elkezdtem egy csütörtöki napon, nyűglődős volt az egész hétvége, de hétfőn éjszakára már minden rendbe jött. Azóta is rendesen alszik éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!