Gond, ha éjszaka felébresztem pisilni?
Délután ha alszik 3 órát nincs pisi, de éjszaka még bepisil
Pelenkát nem hajlandó felvenni.
Ha a kistesót kelek fel megetetni éjfél körül, felébresszem a nagyot, hogy pisiljen??
ettől nem lesz ágytiszta.
Az egész lényege az, hogy őneki kell érezni a pisilési ingert. Azzal, hogy te keltegeted, pisilteted, nem teszel jót.
Szia! Én is azt gondoltam, hogy nem jó ébreszteni a gyereket, viszont az élet ezt is megcáfolta. Mikor a fiam még 5 évesen is bepisilt éjjelente, mi elkezdtük felkelteni és kivinni pisilni.
Persze paráztunk közben, hogy ennek így sosem lesz vége, de két hét múlva már magától kelt, és kiment elintézni… (Azóta eltelt két év, és csak akkor kel, ha pisilinie kell, kimegy, megoldja egyedül, majd alszik. De jellemzően átalussza enélkül az éjszakát.)
Szóval én azt mondom, jó, ha vannak az embernek elvei, de a gyereknevelésben rugalmasan kell ezeket alkalmazni. :)
nem szabad felkelteni
majd megtanulja
képes lennél felverni szerencsétlent?
8. vagyok megint.
Viccesek vagytok, lányok, hogy lepontoztok. Még ha valami olyasmit írtam volna, aminek nincs tapasztalati alapja, vagy valakit becsmérelek, az oké, de azért lehúzni az embert, mert leírja, nála hogyan történt a dolog… hát, messzire kéne futnotok egy kis intelligenciáért. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!