A kicsik tényleg látják a szellemvilágot 3 éves korig?
Ti hisztek ebben?
Figyelt kérdés
Nagymamám 2 hónapja halt meg. A temetése óta két éves lányom minden éjjel miután felkel, és megitatom ( egyszer ébred, amióta fűtés van ) leteszem, dumálgat valakivel. Nevet, rötyög, kedélyesen elbeszélget. Reggel meg szoktam kérdezni, miért beszélt, és mindig az rá a válasz, hogy dédimami.Ő ezt elmondja nekem, nem gondolnám, hogy kitalálja. Lehetséges ez? Hisztek benne?
Én is hiszek benne. Nálunk ha a férjem hazajött a munakából egyből fürdés,ez nagyjából a lánymonál az uzsonna idővel esett egybe. A konyhából belátni a fürdőbe. Ha nem tudnám,hogy a férjem hűséges, és senkit nem hoz a házba, pár alkalommal igazán kétségbe estem volna. A másfél évesem közölte:
- Anya, néni,néni
-hol a néni
-füdik,
-fürdik??? Kivel
-apa(ekkor nyílván még nem ragozott).
Hát lehidaltam. ÉS kérdezgettem tovább.
-Milyen néni?
-szép:):)
-Mit csinál a néni
-szejet(szeret)
-kit szeret?
-apa meg Janka(így hívják a lányomat)
Egy ideig ijesztő volt, kb 3 hétig tartott, msotanában nem emlegeti
2013. jan. 18. 13:49
13/18 anonim válasza:
Szerintem ez egy tök jó dolog!Nekem apukám halt meg,3 héttel azelőtt,hogy a fiaimat szültem.Nagyon várta az unokáit,de sajnos az életben már nem találkozhattak.Ezért én,nagyon remélem,azt,hogy most látja,hallja őket!Szerintem egyébként láthatják őket és ez így jó is!
Én megtaláltam az említett kérdést, amiben ott az én válaszom is. Érdemes elolvasgatni!
2013. jan. 18. 14:54
16/18 anonim válasza:
Én óvodában dolgozom. Egyszer az egyik 3 éves kisfiú nem ment ki a többiekkel a mosdóba, csak ült a szőnyegen, és nézett kifelé az ablakon elgondolkozva. Megkérdeztem tőle, hogy mit csinál, és elmondta, hogy valaki bejött az ablakon, körberepült a szobában (mutatta a kezével az útvonalat), utána kiment. Megkérdeztem, hogy hogy nézett ki akit látott, és az volt a válasza, hogy úgy, mint egy bácsi. Ijesztő volt...
2013. jan. 18. 19:16
17/18 A kérdező kommentje:
Amikor nagyon pici, 2-3 hónapos volt a lányom, és épp itt volt a védőnő, meredten nézte a szoba sarkát, és mosolygott.Mondta a védőnő, hogy biztos angyalkát lát, és ezt komolyan is gondolta. Én se hinnék ezekben, ha nem a lányom ( és más gyerekek ) mondanák. A gyerekek őszinték, azt se tudják, mi az a hazugság, és mire való.
2013. jan. 18. 19:27
18/18 anonim válasza:
Szia, az én fiam is most nemrég itthon feküdt az ölemben, nevetgéltünk, a fejem fölé nézett és integetett. Megkérdeztem, hogy kinek integet, odamosolygott és azt mondta, hogy a te anyukádra (anyukám 1,5 éve halt meg). Nem tudom, hogy látta-e, de nagyon remélem, olyan jó lenne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!