Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kicsik tényleg látják a...

A kicsik tényleg látják a szellemvilágot 3 éves korig? Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés
Nagymamám 2 hónapja halt meg. A temetése óta két éves lányom minden éjjel miután felkel, és megitatom ( egyszer ébred, amióta fűtés van ) leteszem, dumálgat valakivel. Nevet, rötyög, kedélyesen elbeszélget. Reggel meg szoktam kérdezni, miért beszélt, és mindig az rá a válasz, hogy dédimami.Ő ezt elmondja nekem, nem gondolnám, hogy kitalálja. Lehetséges ez? Hisztek benne?
2013. jan. 18. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is hiszek ebben,szerintem nem hülyeség.
2013. jan. 18. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Én is hiszek benne. Nálunk ha a férjem hazajött a munakából egyből fürdés,ez nagyjából a lánymonál az uzsonna idővel esett egybe. A konyhából belátni a fürdőbe. Ha nem tudnám,hogy a férjem hűséges, és senkit nem hoz a házba, pár alkalommal igazán kétségbe estem volna. A másfél évesem közölte:

- Anya, néni,néni

-hol a néni

-füdik,

-fürdik??? Kivel

-apa(ekkor nyílván még nem ragozott).

Hát lehidaltam. ÉS kérdezgettem tovább.

-Milyen néni?

-szép:):)

-Mit csinál a néni

-szejet(szeret)

-kit szeret?

-apa meg Janka(így hívják a lányomat)

Egy ideig ijesztő volt, kb 3 hétig tartott, msotanában nem emlegeti

2013. jan. 18. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy tök jó dolog!Nekem apukám halt meg,3 héttel azelőtt,hogy a fiaimat szültem.Nagyon várta az unokáit,de sajnos az életben már nem találkozhattak.Ezért én,nagyon remélem,azt,hogy most látja,hallja őket!Szerintem egyébként láthatják őket és ez így jó is!
2013. jan. 18. 13:52
 14/18 A kérdező kommentje:

:(( Sajnálom, hogy nem láthatta Őket..:((

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 18. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én megtaláltam az említett kérdést, amiben ott az én válaszom is. Érdemes elolvasgatni!

2013. jan. 18. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Én óvodában dolgozom. Egyszer az egyik 3 éves kisfiú nem ment ki a többiekkel a mosdóba, csak ült a szőnyegen, és nézett kifelé az ablakon elgondolkozva. Megkérdeztem tőle, hogy mit csinál, és elmondta, hogy valaki bejött az ablakon, körberepült a szobában (mutatta a kezével az útvonalat), utána kiment. Megkérdeztem, hogy hogy nézett ki akit látott, és az volt a válasza, hogy úgy, mint egy bácsi. Ijesztő volt...
2013. jan. 18. 19:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Amikor nagyon pici, 2-3 hónapos volt a lányom, és épp itt volt a védőnő, meredten nézte a szoba sarkát, és mosolygott.Mondta a védőnő, hogy biztos angyalkát lát, és ezt komolyan is gondolta. Én se hinnék ezekben, ha nem a lányom ( és más gyerekek ) mondanák. A gyerekek őszinték, azt se tudják, mi az a hazugság, és mire való.
2013. jan. 18. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia, az én fiam is most nemrég itthon feküdt az ölemben, nevetgéltünk, a fejem fölé nézett és integetett. Megkérdeztem, hogy kinek integet, odamosolygott és azt mondta, hogy a te anyukádra (anyukám 1,5 éve halt meg). Nem tudom, hogy látta-e, de nagyon remélem, olyan jó lenne...
2013. jan. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!