Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ti miben hisztek?

Anyukák! Ti miben hisztek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mire is gondolsz?
2012. ápr. 23. 13:37
 2/15 A kérdező kommentje:

pl.

az orvosban

a gyógyszerekben

a hozzátáplálási táblázatban

a nevelési módszerben

istenben

Olyan dologra vagyok kíváncsi, ami fix dolog az életetekben, és erőt ad a nehéz napokban, amibe lehet kapaszkodni.

2012. ápr. 23. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Saját magamban :)
2012. ápr. 23. 13:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Saját magamban,, hiszen egy anya tudja igazán hogy mi kell a gyermekének :-)
2012. ápr. 23. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták: saját magamban, a megérzéseimben.

Nyilván nem alapvető dolgokra gondolok, de mivel a védőnőtől és a gyerekorvostól egyetlen problémámra sem kaptam megnyugtató választ, magyarázatot, így elkezdtem bozpnyos dolgokat a saját megérzésem alapján megoldani. Eddig még nem lett baj :-))

2012. ápr. 23. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
bozpnyos = bizonyos :-))
2012. ápr. 23. 13:46
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Hogy miben?A pénzben.Minél több van annál jobb.Annál jobb színvonalat tudok biztosítani a gyereknek és annál több dolgot tudok neki megadni.
2012. ápr. 23. 13:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Az ösztöneimben, a baba ösztöneiben, a férjem ítéletében, véleményében (ő olykor jobban látja, mint én elfogdultabban, a gyógyszerekben és oltásokban.
2012. ápr. 23. 13:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az anyai ösztönömben.

Ezt azóta tudom mióta, kétszer is, az éjszaka kellős közepén felébredtem (felriadtam), hogy a gyerek. Mindkét esetben lázgörcsölt a kis drágám.

2012. ápr. 23. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az anyai ösztönt én is akartam írni. Nem is hittem, hogy van ilyen, de tényleg van. :)

Régen nem hittem önmagamban, de már hiszek, és ez segít leginkább abban, hogy valamennyivel magabiztosabban döntsek a gyereknevelés bármely területén (orvosválasztás, hozzátáplálás, nevelés stb.).

2012. ápr. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!