Anyukák! Ti miben hisztek?
úúú. Szóval magad alatt vagy. Akkor higgy a gyerekedben. Te vagy neki a tökéletesség. A biztonság, a pótolhatatlan.
És a legszebb anyuka a világon! :)
Pl. a gyermekeinkben.
Annyit izgultam, hogy megtanulnak e ezt azt, meddig tart egy egy nehéz dolog velük, és lám lám mindenen símán túl lettünk. Már nem idegelem magam, ha jön a következő nehézség, hanem elhiszem, hogy azt is szépen át tudjuk élni. Elhiszem, hogy fejlődnek.Elhiszem, hogy kibirom. stb.
En Istenben.
Nekem nagyon jo tudni azt,hogy minden este mikor imadkozok az O hatalmas kezeibe tehetem le a csaladom,gyerekeim,ferjem eletet. Bizok a donteseiben, mert semmi nem tortenhet az O tudta nelkul. En hiszek benne,napi kapcsolatom van vele es tudom,hogy segit a mindennapokban,erot ad mikor kell es barmi bajom van hozza fordulhatok a kereseimmel is.
Nem hiszek hanem bizok az anyai osztonombe is. Erre csak oda kell figyelni. Sok anyuka elnyomja magaba pedig szerntem ott van mindenkibe csak van aki utat enged neki van aki meg elfojtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!