Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálja ezt a lányom...

Miért csinálja ezt a lányom (alvásgondok)?

Figyelt kérdés

17hónapos a lányom.Este is nehezen alszik el,de utána 1órával felsír.Alig lehet vissza altatni,ha el is alszik nagy nehezen utána 1-2órával megint felsír,de akkor már lehetetlen vissza altatni,mert annyira sír,hogy már hány.Nem is lehet vissza tenni a kiságyába,mert ordít.Csak mellettünk/köztünk alszik vissza és ott is alszik velünk reggelig.

Mitől lehet ez???

Nem folyamatosan,mondjuk 1hétig eltart,pát nap nyugi van és aztán megint kezdődik az egész...

2013. jan. 17. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát,nálunk most már 1hónapja megy ez legalább...és a tegnap éjjel...Hát katasztrófa volt!!!Szó szerint!!Fél óránként keltünk vagy óránként....Nem tudom meddig tart és mit kéne tennem,mert nagyon rossz nézni,hogy szegényke teljesen kifordul magából éjszakára.És a legrosszabb,hogy nem tudom hogy miért...csak sejtem.,és ideges vagyok ,hogy tényleg neme valami komolyabb dolog..
2013. jan. 24. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen időszak, biztos lehet vmi a fog dologban is, de én mostmár azt mondom, hogy eltelt x hónap, hogy ez a dackor kezdetén volt, tehát vmi idegrendszeri érés lehet, mint mikor elkezdett mászni, akkor is éjjel állandóan keltünk, sírt, meg minden...

Szóval sztem szeparációs szorongás+dackor kezdete, és ez felajzza az idegrendszerüket.

Nekünk is eltartott vagy 2-3-4??? hónapig, már nem is tudom...tök kikészültem már a végén...

A másik hogy még rácsosban alszik? Mert nálunk ez is gond volt..ahogy kivettük a rácsokat, és elmondtam neki, hogy bármikor átjöhet, nyitva az ajtó, többet nem jött...:-))) Utána lecseréltük leesésgátlósra, amibe én is belférek nagyjából, és így ideig óráig abbamaradt a sírás...aztán azért megint előjött...

de ne hagyd sírni, persze gondolom, hogy nem hagyod...:)

és ha te maradnál ott vele az ágy mellett, vagy az ágyában? na ezért kell lecserélni, hogy ne szokjon át a Ti ágyatokba...persze ha nem zavar, akkor nem gond, de én semmiképp nem akartam, hogy nálunk durmoljon...

bocsi, kicsit kusza lett..:-)

2013. febr. 4. 07:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt.Félt a sötétben.Maradj a szobájában mikor este lefekteted,kapcsold le a lámpákat,ülj vagy feküdj egy olyan helyre ahonnan láthat Téged.Ne legyél arccal feléje,mert elkezdi a bulit.Csak legyél ott csendben,hogy tudja nincs egyedül.Ha felkel(feláll,bohóckodik,a lényeg hogy nem fekszik),fektesd vissza,monnd neki hogy aludjál,Anya itt van.A következő felkelésénél és a többinél már ne szólj hozzá,csak fektesd vissza.Nálunk ez bevált!!!Az első napon 1 óráig játszottuk ezt,5 nap múlva 1 perc volt:-)))Sok sikert!Majd írjátok meg hogy használt e!Puszi mindenkinek!!!!
2013. febr. 4. 07:53
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok.Még azt elfelejtettem,hogy első,második este ha elaludt,akkor is maradj még bent a szobájában,mert felfog ébredni félálomban (pár óra múlva)és letesztel hogy tényleg ott vagy e!Nagyon kis zsiványak:-)))Akkor is csak fektesd vissza,takargasd be és kész.
2013. febr. 4. 07:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Még mindig a 13-as vagyok.És ne kapcsolj fel lámpát soha ha felébred,mert rögtön kipattan a szeme:-)))
2013. febr. 4. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!