Miért csinálja ezt a lányom (alvásgondok)?
17hónapos a lányom.Este is nehezen alszik el,de utána 1órával felsír.Alig lehet vissza altatni,ha el is alszik nagy nehezen utána 1-2órával megint felsír,de akkor már lehetetlen vissza altatni,mert annyira sír,hogy már hány.Nem is lehet vissza tenni a kiságyába,mert ordít.Csak mellettünk/köztünk alszik vissza és ott is alszik velünk reggelig.
Mitől lehet ez???
Nem folyamatosan,mondjuk 1hétig eltart,pát nap nyugi van és aztán megint kezdődik az egész...
Nálunk is volt ilyen időszak, biztos lehet vmi a fog dologban is, de én mostmár azt mondom, hogy eltelt x hónap, hogy ez a dackor kezdetén volt, tehát vmi idegrendszeri érés lehet, mint mikor elkezdett mászni, akkor is éjjel állandóan keltünk, sírt, meg minden...
Szóval sztem szeparációs szorongás+dackor kezdete, és ez felajzza az idegrendszerüket.
Nekünk is eltartott vagy 2-3-4??? hónapig, már nem is tudom...tök kikészültem már a végén...
A másik hogy még rácsosban alszik? Mert nálunk ez is gond volt..ahogy kivettük a rácsokat, és elmondtam neki, hogy bármikor átjöhet, nyitva az ajtó, többet nem jött...:-))) Utána lecseréltük leesésgátlósra, amibe én is belférek nagyjából, és így ideig óráig abbamaradt a sírás...aztán azért megint előjött...
de ne hagyd sírni, persze gondolom, hogy nem hagyod...:)
és ha te maradnál ott vele az ágy mellett, vagy az ágyában? na ezért kell lecserélni, hogy ne szokjon át a Ti ágyatokba...persze ha nem zavar, akkor nem gond, de én semmiképp nem akartam, hogy nálunk durmoljon...
bocsi, kicsit kusza lett..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!