Miért csinálja ezt a lányom (alvásgondok)?
Figyelt kérdés
17hónapos a lányom.Este is nehezen alszik el,de utána 1órával felsír.Alig lehet vissza altatni,ha el is alszik nagy nehezen utána 1-2órával megint felsír,de akkor már lehetetlen vissza altatni,mert annyira sír,hogy már hány.Nem is lehet vissza tenni a kiságyába,mert ordít.Csak mellettünk/köztünk alszik vissza és ott is alszik velünk reggelig.
Mitől lehet ez???
Nem folyamatosan,mondjuk 1hétig eltart,pát nap nyugi van és aztán megint kezdődik az egész...
2013. jan. 17. 19:02
1/15 anonim válasza:
Itt találsz hasznos válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
2/15 anonim válasza:
Nálunk is ez megy már 2 hete:( 17hónapos a fiam.
3/15 anonim válasza:
Nálunk hasonló a helyzet egy három évessel, és egy másfél évessel:-) Sajnos nem az apjuk alvókáját örökölték:-(Én a sok új hatásra fogom, és megfigyeltem, ha türelmetlenebb vagyok, még többször kel, szóval valami lelki gond lehet a háttérben,már én is próbálok kísérletezni.
4/15 anonim válasza:
Sajnos segíteni nem tudok, de én is ezzel küzdök az 1 éves lányommal. Ő szépen elalszik este, de fél-egy óra múlva ordítva ébred. Kitartás Nektek!
5/15 anonim válasza:
Szerintem jön a foga nem?Nekem is ez volt ikreimmel,mikor jött a foguk,nappal még el is voltak,igaz a cumit alig lehetett néha elvenni tőlük.Az éjszaka viszont sokkal rosszabb volt.
6/15 anonim válasza:
Nekem is a fogzás jutott az eszembe.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
Igen,jön a foga.Egyszerre több is...De attól lenne ilyen??!!
2013. jan. 18. 19:37
8/15 anonim válasza:
Az ikres vagyok.Igen,biztos ,hogy attól van.Gondolj bele,ha nekünk felnőtteknek is ha fáj a fogunk,estére,éjszakára jön jobban elő a fájdalom.Ők is felkelnek arra,hogy fáj,és megijednek,plusszba még álmosak,fáradtak is.Ha nagyon rossz a helyzet,tehát nem lehet megnyugtatni annyira sír adj neki nurofent,vagy panadolt,nem tudom nektek mi jön be,persze ezt nem lehet minden nap adni.
9/15 anonim válasza:
100 % hogy fog. nálunk a nagyon jó alvó lányom hetek-hónapok óta kel éjjel. Nappal semmi baja.
10/15 anonim válasza:
Igen biztos hogy a foga és nem lelki gondok :) az én kisfiamnál is ugyan ez volt a gond amikor az utolsó örlők jöttek, akkor volt 20 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!