2.5 éves lányom elkezdett hurutosan köhögni?
Kap calcimuscot, c vitamint, és délután már kap ambroxol Q szirupot.
nem lázas nem levert sok gyümit és zöldséget folyadékot kap egyelöre ez igy elég igaz? nem kell rögtön dokihoz vinni, mert amugy is járvány van sajnos itt a városkába, és nem lenne jo ha erre még benyalna mondjuk egy bárányhimlöt is
igen, én lányom dettó.
Én sem viszem el a dokihoz, mert szépen orrspray-vel, porszívóval kijön neki, nincs letapadva, tisztul, nem lázas, akkor minek?
Nekem is 2,5 éves, és már ez az idő elég volt, hogy ezt a fajta náthát felismerjem, és tudom, hogy a doki is ugyanezt mondaná. Anyuka, orrszívózás, cseppentés 3 nap hurutoldó, párásítás, ennyi.
Én ha péntekig a köhögése nem javul, akkor azért leviszem, de bízom benne, hogy már holnapra jobb lesz.:-)
nektek is jobbulást!
Nagymamám tanácsára csináltam/csinálom hurutos köhögésnél, 2 és 4 éves fiaimnál nagyon jól bevált:
Egy nagy fazék hársfavirág és kakukkfű tea. A hársfavirágot inni is lehet, de így a kettőt este a fürdővizébe öntve nagyon hatásos. Belélegzi a páráját és a bőrön keresztül is felszívódik valamennyi. Fürdés után én még szoktam Baby luuf balzsammal a hátát bekenni és betakarva heverészik lefekvésig. Nagyon szépen oldja a hurutos köhögést, jól alszik tőle. Természetesen tengervizes orrspré után orrszívás és utána orrcsepp ( nekünk a nasopax orrspré vált be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!