4 éves lányom elkezdett kiabálni, hogy nézd ott egy kislány és mutatott mellém. Nem volt mellettem az ég világon semmi. Mit láthatott?
Figyelt kérdés
Szellemet? Vagy csak képzelődött?2012. dec. 2. 23:43
1/2 anonim válasza:
én 3 évesem napi szinten megjegyzi, hogy áll az ajtóban egy kisfiú. ha kérdezek bármit a kisfiúról, nem válaszol. mondtam már neki, hogy hívja be, de azt mondta azt nem.
nem tudom. furcsa, de inkább nem tulajdonítok ennek jelentőséget :)
2/2 anonim válasza:
Aha,van ilyen.Barátnőm kislány 3 éves szinte minden este beszélget valakivel a szobájában.Ha kérdezik kivel,mondja egy néni volt itt,de már elment.Barátnőm anyukája meghalt,szerinte ő látogatja néha.A gyerekek látják állítólag a szellemeket.Ijesztőnek tűnhet,de nagyon sokszor hallottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!