Ha egy 2 éves kislány nem lego duplozik kell
ösztönözni?
Figyelt kérdés
Van itthon a 4 éves fiam időnként előveszi. A kicsi inkább szerepjátékozik: főz a babáinak, megvizsgálja őket, altatja átöltözteti őket. Szeret rajzolni letörólhető táblán, sokszor kéri hogy olvassak napközven is, Anna Peti a kedvenc. Egyedül is lapozgatja meséli mi van a képen. Imád biciklizni és homokozni, (ott is azt jázltsza hogy főz) csúzdázni.
Sterintetek vegyek valami izgi duplo kiegészítőt hogy érdekelje vagy a kedvenceit gyarapítsam (pl vágható zöldségek, háztartàsi gép, mesekönyvek) ?
2012. nov. 24. 23:32
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért telefonról pötyögök.
2012. nov. 24. 23:36
2/9 anonim válasza:
Nem. Mi felnőttek sem szeretjük ugyanazt csinálni. Lehet később szeretni fogja, de szerintem hadd játsszon azzal, amit most szeret szegény.
2012. nov. 24. 23:45
3/9 anonim válasza:
Miért kellene ösztönözni? Inkább azt keresd meg, hogy őt mi érdekli, ne akarj rákényszeríteni valamit, amit nem szeret - egyelőre. Később még az sem kizárt, hogy érdekelni fogja majd, de nem értem, hogy miért kellene ezen pörögni amúgy...
2012. nov. 24. 23:48
4/9 anonim válasza:
Nem én sem szerettem soha de még a kinder figurát sem összerakni. Inkább azt vegyél neki amit szeret és örömét leli benne. Lehet az gondolja, hogy mivel az a bátyé akkor az fiús játék nem lányos mint a babázás. Bár lehet ehhez még kicsi, hogy ilyenen gondolkozzon.
2012. nov. 24. 23:53
5/9 anonim válasza:
lehető nem szeret legozni van ilyen:)de van lego friends az csajos hát ha jobban bejön neki
Nem,miért akarod ösztönözni,olyanra amit nem szeret csinálni?Mi felnőttek sem szeretünk mindent csinálni.Mint írtad,a "nőiesebb" dolgok foglalkoztatják,azokat csinálja élvezettel,hadd csinálja,ha annyira felkeltené a figyelmét a legózás akkor azt tenné venné:),az én 2 éves lányom motorozik és autózik,ritkán játtszik a babakocsival vagy a konyhájával,csak mikor nagyon utánozni akar,na olyankor viszont tálakat,paradicsomot stb. elhordja a saját konyhájába.
2012. nov. 25. 07:40
7/9 anonim válasza:
a fiam három éves,és még csak most kezdi érdekelni.ő is olyan,mint a te lányod,egész nap azt szeretné,ha olvasnék neki,szintén AnnaPetiGergő
most már épít egyedülés elég ügyesen,eddig nem érdekelte
szerintem hagyd,majd magától elkezdi,ha akarja
2012. nov. 25. 08:57
8/9 anonim válasza:
A lányom sem épít a legoból, hanem azzal is szerepjátékozik. A figurákkal játszik inkább, eteti őket, ide mennek, oda mennek. :)
Amúgy a Friends legoért ő is meg van őrülve, de ahhoz még kicsi. Abban nagyon sok apró darab van, én ennyi idősen nem vennék még.
2012. nov. 25. 09:51
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehúztam a karácsonyi listáról. Ahhoz elég drága hogy csak porfogó legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!