Gliss kur hajbalzsamot használhatom 3,5 éves lányom hajára?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar kócos lesz a haja és ráadásul nem engedi fésülni,most készülünk majd hajvágásra mert nem boldogulok vele.Már 2x mostam neki ezzel a balzsammal és igy könnyebb a fésülés,de nem ártok ha ezt használom? A gyerekeknek való fésüléskönyitő sampon nem nagyon jött be.2013. jan. 13. 20:16
1/9 anonim válasza:
lefog esni a fejbőre előbb utóbb.
2/9 anonim válasza:
én a kallosos pakolást rakom az én lányomnak, a lattésat. köszöni szépen a fejbőre, jól van. másképp én sem tudom kifésülni. nem lesz baja tőle amúgy.
3/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz,csak arra kell jobban ügyelni,hogy véletlenül se nyelje le vagy kerüljön pl. a szemébe.
Első!Végtelenül szellemes vagy,gratulálok hozzá. :/
4/9 A kérdező kommentje:
Majd váltok akkor másra,de ez tényleg jó mert hamar kitudom vele fésülni,pedig nagyon kócos szokott lenni.
2013. jan. 13. 20:55
5/9 anonim válasza:
van golf balzsam, egész kicsi koromtól anyukám azzal mosta át a hajam hajmosás után, nagyon jó az is :)
még megvan a hajam, közel 30 év után is :D
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy baja lesz tőle. Én Gliss kur kifésülő spray-t használok a hosszú hajú lányomnál, nekünk ez jött be. Talán ez azért jobb a balzsamnál, mert ez nem ér a fejbőréhez, csak a haját fújom be, biztos nem okoz korpát, vagy nem fog vakarózni tőle. Gyerekeknek is lehet kapni hasonló spray-t a dm-ben, de az nem sokat ér már kipróbáltam.
7/9 anonim válasza:
Én megkérdezném a gyógyszertárban, nincs-e erre a célra gyerek hajbalzsamuk vagy pakolásuk.
8/9 anonim válasza:
A lányomnak derékig érő haja van,Schauma kifésülő balzsamot használok ami szintén fújós.Neki is nagyon kócos tud lenni ha ki van engedve.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Remélem ezzel a 3alkalommal hogy használtam neki,nem ártottam neki,de váltok inkább valami gyerekeknek való balzsamra.
2013. jan. 14. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!