Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 5 éves kisgyerek is van,...

Más 5 éves kisgyerek is van, aki még mindig sír, ha oviba kell menni?

Figyelt kérdés
Állítólag ott jól érzi magát, de nekem mégis azt mondja, h soha többet ne menjünk és bizony még előfordul reggelente, hogy sír.. Ő pont 3 éves kora óta jár.
2013. jan. 17. 06:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Kicsit beszélj négyszemközt az óvónővel, esetleg pszichológussal, ha meg tudod valahol oldani (nevelési tanácsadóban pl.). Ilyenkor nehéz lehet az elválás esetleg tőled, mert mondjuk nem foglalkozol vele eleget délután és reggel meg pont olyan jó, hogy sürögsz-forogsz körülötte. Nem vádolni akarlak, én sem vagyok tökéletes anya, nekem is vannak nyűgjeim (de azt most hagyjuk :) ). Szóval foglalkozz vele eleget. Időbe telik akkor is, hogy ez elmúljon. Nálunk az is megoldás volt, apa vitte őket reggel, neki nem nyavajogtak, ez valahogy nekem szólt inkább. A lányom lassan 6 éves és ő is szokott nyavajogni, hogy nem akar menni, pedig nagyon jó ott neki. De néha kiderülhet, hogy igazából az egyik gyerek néha bántja és minden reggel arra gondol, hogy ma is ez lesz és nem jó neki. Néha meg nem lehet kinyomozni és úgysem jössz rá. De azért próbálkozni lehet, hátha valamelyik bejön. Most oldd meg valahogy ezt, mert iskolás korban mégnehezebb lesz, ha akkor azzal jön minden reggel, hogy nem akar menni és akkor majd jössz a szentbeszéddel, hogy pedig ott okosabb leszel meg stb. Nem lesz könnyebb, úgyhogy érdemes minél kisebb korukban tisztázni mindent, amit csak lehet velük.
2013. jan. 17. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!