Extra tuti tipp hiszti nélküli körömvágásra?
Figyelt kérdés
Már minden választ elolvastam a témában, de eddig semmi nem jött be: 3 éves kisfiam üvöltve visít, különösen a lábánál, de a kezét sem engedi könnyen. Álmában nem tudom, mert felébred rá, se cumi, se mese, se mondóka, se ígéret, se másfajta vágóeszköz, se semmi nem használ, csak ha lefogjuk szegényt.. ráadásul olyan ereje van, hogy sokszor ketten nem bírunk vele, patakokban folyik a könnye, vörös a feje, és mindannyian beleizzadunk, mire végzünk! Miért olyan törvényszerű ez minden alkalommal? Van valakinek mentőötlete?2013. jan. 16. 12:14
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Lányok, tényleg jókat írtatok! Végigpróbálok mindent, aztán ami beválik, megírom!:)
2013. jan. 16. 17:34
12/12 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de gyerekkoromban én is utáltam, és hisztiztem. Azért, mert csikis volt a lábam, utáltam ha megfogták, és anyukám talán túl rövidre vágta és fájt. Lehet, hogy neki is fáj, vagy kellemetlen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!