Nektek szóltak már be más anyukák?
Pár hónapja mikor még babakocsiztunk és jöttünk ki a boltból alig bírtam elindulni a babakocsival, mert valahogy az egyik kereke lefékeződött és csak csúszott. Erre mellettem egy másik anyuka kis sportkocsival elhúzott és megjegyezte, hogy "Na, hiperszuper babakocsi és nem gurul normálisan!" Olyan ideges lettem, majdnem utána mentem és beolvastam volna neki, de nem tettem, mondom nem rendezek jelenetet, meg most kezdjek magyarázkodni, hogy ha jobban kinyitotta volna a szemét látta volna, hogy csak befékezett az egyik kerék...
Ti hogyan reagáltok ilyenkor?
Egyáltalán nem védeni akarom a beszóló anyukát, de lehet hogy nem is rosszindulatból mondta amit mondott. Az is lehet hogy megjárta már több hiper-szuper járgánnyal, ezért is cserélte le sima sportkocsira a sajátját. És lehet hogy kijött belőle a gondolat, hogy mindenki veszi a drágábbnál drágább babakocsit közben meg nem felel meg a célnak, aztán tapasztaltan már rájön mindenki hogy az egyszerűbb jobb. Mert ez tényleg így van.
Mindenesetre nem kellett volna hangosan megjegyeznie, mert így tényleg rosszindulatúnak hat, ha nem is annak szánta esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!