Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek szóltak már be más...

Nektek szóltak már be más anyukák?

Figyelt kérdés

Pár hónapja mikor még babakocsiztunk és jöttünk ki a boltból alig bírtam elindulni a babakocsival, mert valahogy az egyik kereke lefékeződött és csak csúszott. Erre mellettem egy másik anyuka kis sportkocsival elhúzott és megjegyezte, hogy "Na, hiperszuper babakocsi és nem gurul normálisan!" Olyan ideges lettem, majdnem utána mentem és beolvastam volna neki, de nem tettem, mondom nem rendezek jelenetet, meg most kezdjek magyarázkodni, hogy ha jobban kinyitotta volna a szemét látta volna, hogy csak befékezett az egyik kerék...

Ti hogyan reagáltok ilyenkor?

2013. jan. 15. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lesz*arni
2013. jan. 15. 12:40
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekem egy néni szólt be (valószínűleg ő is anya), amikor nagy hassal alig bírtam leszállni a buszról, mert olyan sokan voltak, hogy nem bírtam haladni a kijárat felé, ezért csak már akkor tudtam kiférni, amikor jöttek volna fel a felszállók. Na akkor beszólt ez a néni, aki fel akart szállni, hogy miért nem szállok le időben. Hát úgy felment egyből a vérnyomásom, hogy mit képzel, ki ő, de inkább nem szóltam vissza. Ilyenkor nem is szabad belemenni felesleges vitába, mert csak saját magad alacsonyítod le. Magadban küld el melegebb éghajlatra és kész.
2013. jan. 15. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Én se tudom lesz*rni nekem is felmegy a pumpa de nagyon. falnak tudnék menni.
2013. jan. 15. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad visszaszólni, mert még te leszel a rossz, hogy magyarázkodsz, egyszerűen, csak továbbmész és kész.

Nekem nem egy fiatal anyuka, hanem egy 40 körüli ő szólt be. A párommal vártuk a buszt, amikor megjött a busz segített feltenni a babakocsit a buszra, erre a nőci a mellette állónak azt ecsetelte két megállón keresztül, hogy a mai anyukák milyen kényelmesek, mert egyedül fel sem tudnak szállni a buszra, hanem segítség kell nekik. Olyan ideges lettem, hogy majdnem a sírás jött rám, mert akkor héten csúnyán leestem a lépcsőn, és a bokám teljesen meg volt dagadva és még halvány fogalmam se volt, hogy hogyan fogom egyedül levenni a kocsit a buszról. De nem szóltam, csak hallgattam és nyeltem a könnyeim.

2013. jan. 15. 12:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Olyan rossz érzések gyűlnek fel ilyenkor az emberben, és én is inkább olyan vagyok, hogy nem szólok, de az ilyen ember, aki beszól miért nem tudja megtartani magának a véleményét?
2013. jan. 15. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Még nem szerencsére, de nekem sem jutna valahogy eszembe senkinek beszólni, főleg nem egy anyának.

Nekem 3 gyerekem van, mindig próbálom beleképzelni én is magam a helyzetbe.

Pl.: ha valakinek hisztizik, sír a gyereke egy bevásárlóközpontban, pár ember biztos elkezdi őket bámulni, van, aki megjegyzést is tesz, de nekem az jut inkább eszembe: ma ők, lehet, hogy holnap mi?

2013. jan. 15. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Sokszor nem szóltam vissza de megbántam. Hogy jönnek emberek ahhoz hogy beszóljanak bármit is? Most egy két év elteltével keresztül is gyalogolnék akárkin aki beszól de mióta ilyen vagyok nem is kaptam beszólást. Szerintem már a kisugárzásom nem ugyan az, eltűnt a céltábla a hátamról.
2013. jan. 15. 13:21
 8/12 Golan Trevize ***** válasza:
89%

Én a másik véglet vagyok.

Nekem nem nagyon szoktak beszólogatni, de számtalanszor volt, hogy én osztottam ki azt, aki másnak beszólogatott.

2013. jan. 15. 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
én mar csak azért is beszolnák: ;majd ha te tolo kocsiba kerülsz ki segit fel a buszra?undoritó az ilyen,a gyermekemet kezbe kellett a buszon tartani pestig,de senki nem mondta volna hogy kerem foglaljon helyet.
2013. jan. 15. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Le kell tojni. Frusztrált volt anyuka biztosan, hát olyan dologban élte ki ezt a frusztrációját, ahol tudta. Így tudta. Csak sajnálni lehet érte....
2013. jan. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!