Vannak itt "nagyon" fiatal anyukák? Hány évesen lettél terhes? Hogy mondtad el? Mit szóltak? Iskola? Hogy megy a nevelés?
érdekelne a fiatal anyukák tapasztalatai.
hogy megy a ygereknevelés?hogy mondták el otthon?tervezett vt-e vagy sem?
Nekem két ismerősöm vállalt nagyon fiatalon babát, az ő történetüket tudom leírni.
Egyik ismerősöm 16 évesen szült, ma már 31 éves. Ő sokáig titkolta mindenki előtt, hogy babát vár, nem merte elmondani otthon sem. Persze kiderült a dolog, akkor a szülei kisebbfajta sokkot kaptak, de főleg azért, mert nem volt hozzájuk őszinte! Ennek ellenére a szülei mindvégig segítették, mellé álltak! A leányzó később estin érettségizett le, mikor pár éves volt a kisfia. A lány nem maradt együtt az apával, de azóta megtalálta a boldogságot, a párját és férjhez ment; és van egy "nagyfia". Ahogy visszaemlékszem arra az időre (31 vagyok én is), senki nem ítélte el a lányt, nem mondtak róla rosszat! Persze, egy ideig szóbeszéd tárgya volt, de utána mindenki csodálta a babát, és becsülték, hogy nem dobta el a gyerkőcöt, hanem vállalta, hogy megtartja és felneveli!
A másik ismerősöm egyben az osztálytársam volt, ő is 16 éves kora körül szült. Ő egyből elmondta otthon, hogy babát vár, és szinte azonnal ki is vették a suliból. Emlékszem, hogy az osztályfőnökünk szólt, hogy a lány többet nem jár majd velünk, mert kisbabája lesz. Ledöbbentünk a dolgon, de elfogadtuk, soha nem pletykáltunk róla, soha nem bántottuk! MOst már az ő kislánya is tini! És ő együttmaradt az apával! A sulit szintén estin fejezte be.
Te hány éves vagy? Babát vársz?
Én is fiatal vagyok még, 24, de gondolom, nem rám gondoltál :)
Egyik ismerősöm 18 évesen szült, abbamaradt a suli, az érettségije előtt. Ő titkolta a dolgot mindenkitől. Óriási meglepetés volt mindenkinek, amikor bevitték a kórházba és jéééé egy baba.... Ráadásul óriási mázlija volt, mert 3 kiló fölötti babája lett, pedig végig leszorította a pocit, hogy ne lássa senki. Pedig nagyon vékony a csaj!
A babája apjával épp szakítottak, így a kedves apuka abszolút nem hitte, hogy övé a gyerek. Gondolom a csaj szülei sem voltak oda akkor. Erről nem kérdeztem.
Most, pár évvel később apukával (egy apasági teszt után elfogadva apaságát) együtt élnek mind a hárman. A csaj leérettségizett és szakmája is van. Már régóta nem beszéltünk, de látom iwiw-en, boldognak tűnnek.
Ja amúgy szerintem a szülők is megenyhülhettek, mert aztán mintha a nagyi nagyon is örült volna az unokának. Bár a csaj nővére is pont akkortájt szült!
Az unokatesóm osztálytársa 17 évesen szült, össze is házasodtak a szintén fiatal apukával. Mindkettőjül szülei mellettük álltak 100%-osan a kezdetektől fogva. Úgy tudom, most is jól megvannak.
nem tudom, félő hogy terhes vagyok.
3hét múlva töltöm be a 18at.
1hete vtam együtt a barátommal, védekeztünk de félő, hogy lyukas volt a gumi. ma kellett volbna megjönnie de nem jött meg. ráadásul távkapcsolat, 300km-re van a barátom ő pedig majd most kezdi az egyetemet és akkor már 350-re leszünk egymástól
Utolsó vagyok. Szerintem még várj, mert még csak 1 hete történt, aztán vegyél egy tesztet. Annak, hogy nem jött meg, lehet más oka is. Bár azt nem értem, hogy ha úgy gondoltad, hogy baj lehetett a gumival, akkor miért nem mentetek/mentél esemény utáni tabiért? Reméljük nem csúszott be a bébi, de ha legközelebb ilyen történik, inkább menjetek tabiért, hogy elé menjetek a dolognak!
Ja, még annyit: ha mégis baba van, ne ess hibákba. Azonnal beszélj a szüleiddel róla! Ne félj, mert csak rosszabb lesz!
Drukkolok neked!
péntek teste történt a dolog. tudom felelőtlenség de nem mertem szólni róla anyámmal egyébként is összevagyok veszve, nagyon rossz a kapcsolatunk nem tudom elmondani neki.mással pedig nem birtam erről beszélni, pénzem pedig nem vt a tablettára.
köszönöm hogy drukkolsz még ma sem jött meg:(
borzalmasan félek.kikészülök az idegtől
Megint én. Nos azzal nem segítesz magadon, ha kikészülsz. Tudom milyen ez, 17 évesen én is átestem hasonlón. Nem volt gond a gumival, de volt egy rosszullétem, amitől megijedtem. Csináltam egy tesztet és megnyugodtam. Csak késett. Anyukám és apukám akkor tudta meg, hogy már nem szűz a kislánya. Nagyon jól kezelték a dolgot. Bár komoly kapcsolatom volt nekem is, nem futó kaland, talán ezért is álltak így hozzá. Akkor leültünk és megbeszéltük, hogy elmegyek dokihoz és fogamzásgátlót íratok. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen lazák lesznek! Pesze nem mondom, hogy mindegyik szülő ilyen könnyen veszi majd az akadályokat.
Sajnálom, hogy rossz a kapcsolatotok! Nem tudom, mi lehet a baj, de nem tudjátok megbeszélni? Nem tudjátok helyre hozni?
Ha tényleg baba lesz, akkor viszont úgyis beszélnetek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!