Hány évesnek tippelnéd a két gyereket mit gondolnál mennyi idő van köztük? Kislány 104 cm (16 kg) kisfiú 117 cm (18kg)?
kép nincs, de nem is kérjük
milyen dolog már a gyereket feltenni a netre? sajátot, de másét is....
Ez annyira eltérő ezt nem lehet meg tippelni.
A lányom 4 évesen volt 106cm 19 kg,a csoporttársa 2 héttel idősebb csak 112cm 19 kg volt,még is sokkal magasabbnak tűnt a lányom mellett. Most 4,5 évesek a lányom azóta 4cm nőtt súly 1kg-ot,a kislány szerintem többet,mert fél fejjel magasabb
A kislányt 3-4 év közöttinek, a kisfiút 5 évesnek tippelem!
A barátnőm kisfia 2 és fél évesen volt 18 kg és 100 centi! :D Nem volt dagi, csak nagyon erős csontozatú és magas!
na hát annyiféle válasz érkezett...szóval azért kérdezem mert 3 gyerekem van a nagyobbak akiket írtam, a fiam 5.5 éves nem alacsonyabb a társainál az oviban sőt. A legtöbb fiú akkora mint ő van 2 magasabb és van vagy 4 aki meg sokkal kisebb nála. És más közösségekben is ahova járunk ezt tapasztalom hogy ő olyan átlagos.
A lányom 3 éves és szerintem ő is átlagos. És van még egy legkisebbem aki 8 hónapos (10 kiló 78 cm) aki viszonylag nagy babának tűnik. És hát sokat járunk gyalogosan meg így mindenfelé és állandóan "megkapok" 1 dolgot egyik hogy ÉVENTE SZÜLTEM??? (most azt hagyjuk hogy milyen hangsúllyal meg hogy hogy esik) És milyen irtó kicsi köztük a különbség mert valamiért mindenki úgy gondolja hogy a nagyobbam 4, a kisebb 3 a legkisebb meg legalább 1 de inkább több. Holott 2.5 év annyira nem kicsi szerintem. És ezért voltam kiváncsi hogy ti mekkorának gondolnátok a magasságuk alapján őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!