Babaházzal játszanak kisfiúk?
Ajándékot vennék 4 éves kisfiúnak.
Van mindene, mint egy játékraktár, olyan a szobája.
Azt kérdezném meg az anyukáktól,akiknek van 4 éves kisfia, hogy nagyon meredek dolog kisfiúnak emeletes babaházat venni?
Van tapasztalatotok? Vagy kidobott pénz? Nem is kevés.
Viszont csak autó érdekli az öcsit. Nem akarok a 100 mellé 101.-et venni.Ez a ház tüncimünci-bútorokkal, családdal. Mit nem adtam volna, ha nekem anno lett volna ilyen! Köszi a választ.
Esetleg a sok autó mellé inkább autópálya, parkolóház lehet jobban érdekelné a kissrácot..
Persze a babaház is lehet,de ne legyen túl tüncimünci, szóval ne rózsaszín, meg fidres-fodros.
Van már neki autópálya, garázsház, a szőnyege is ilyen utca-utak-jelzőtáblás.
Egyszer voltak babazsúron, s az anyukája szerint nem törődött semmivel, csak a vendéglátók kislányának babaháza előtt cövekelt le. Persze abban volt világítás, csengő, miegymás.
Ez, amit kinéztem, natúr fa, nekik kell befesteni, vagy tapétázni.
Köszi a válaszokat, meg akinek van tapasztalata.
Nézd csak, amivel játszik a kislány, olyan jó lenne szerintem az öcsédnek. Ez is ház, de mégse lányos :)
Ugyan az enyém még csak 2 éves, de imádja a nővére babaházát. Viszont nemrég volt szülői értekezlet az oviban és az óvónénik megemlítették, hogy milyen jó, hogy a fiúk is nagy lelkesen játszanak a lányokkal a babaházban. :)) 4-5 éves fiúkról beszélek.
Szerintem egy natúr babaház tök jó ötlet, de vajon van-e mit belerakni? Az én 4,5 éves lányom babák helyett folyton telepakolja kinder figurákkal (több doboznyi van itthon), de ha van a kisfiúnak mit belepakolni, pl katonák, kis figurák, szerintem jó ajándék lehet.
Igen, vannak kis bútorok hozzá: ágy, fotel, tv, szekrény - 16 db, ha jól emlékszem. Meg apuka-anyuka-nagymama-meg gyerek.Kis bőrönddé csukható össze, ha nem játszik vele.
Nekem is tetszik. Csak mostanában hallani, hogy megzavarják a gyerek nemi identitását rosszul megválasztott tárgyakkal, nehogy a karácsonyi ajándék ilyen jellegű problémát okozzon:)))Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!