Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Babaházzal játszanak kisfiúk?

Babaházzal játszanak kisfiúk?

Figyelt kérdés

Ajándékot vennék 4 éves kisfiúnak.

Van mindene, mint egy játékraktár, olyan a szobája.

Azt kérdezném meg az anyukáktól,akiknek van 4 éves kisfia, hogy nagyon meredek dolog kisfiúnak emeletes babaházat venni?

Van tapasztalatotok? Vagy kidobott pénz? Nem is kevés.

Viszont csak autó érdekli az öcsit. Nem akarok a 100 mellé 101.-et venni.Ez a ház tüncimünci-bútorokkal, családdal. Mit nem adtam volna, ha nekem anno lett volna ilyen! Köszi a választ.

2012. dec. 4. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Annyit már tud hogy ez lányoknak való, szóval a fejedhez fogja vágni.
2012. dec. 4. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Esetleg a sok autó mellé inkább autópálya, parkolóház lehet jobban érdekelné a kissrácot..

Persze a babaház is lehet,de ne legyen túl tüncimünci, szóval ne rózsaszín, meg fidres-fodros.

2012. dec. 4. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
5 éves fiam imád ilyen házzal játszani. Neki is rengeteg autója, pályája stb van, szóval teli fiús játékkal, de imádja az emeletes házikót, rengeteget szerepjátékozik és játékkonyhája is van. egyáltalán nem lányos!
2012. dec. 4. 19:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Van már neki autópálya, garázsház, a szőnyege is ilyen utca-utak-jelzőtáblás.

Egyszer voltak babazsúron, s az anyukája szerint nem törődött semmivel, csak a vendéglátók kislányának babaháza előtt cövekelt le. Persze abban volt világítás, csengő, miegymás.

Ez, amit kinéztem, natúr fa, nekik kell befesteni, vagy tapétázni.

Köszi a válaszokat, meg akinek van tapasztalata.

2012. dec. 4. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. dec. 4. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Nézd csak, amivel játszik a kislány, olyan jó lenne szerintem az öcsédnek. Ez is ház, de mégse lányos :)

[link]

2012. dec. 4. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnézni:( Valami Adobe Flash Playert kellene frissíteni. Az én gépemhez 10 éve nyúltak utoljára, csak annyit érek el, amit akkor rátettek:(
2012. dec. 4. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyan az enyém még csak 2 éves, de imádja a nővére babaházát. Viszont nemrég volt szülői értekezlet az oviban és az óvónénik megemlítették, hogy milyen jó, hogy a fiúk is nagy lelkesen játszanak a lányokkal a babaházban. :)) 4-5 éves fiúkról beszélek.

Szerintem egy natúr babaház tök jó ötlet, de vajon van-e mit belerakni? Az én 4,5 éves lányom babák helyett folyton telepakolja kinder figurákkal (több doboznyi van itthon), de ha van a kisfiúnak mit belepakolni, pl katonák, kis figurák, szerintem jó ajándék lehet.

2012. dec. 4. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, vannak kis bútorok hozzá: ágy, fotel, tv, szekrény - 16 db, ha jól emlékszem. Meg apuka-anyuka-nagymama-meg gyerek.Kis bőrönddé csukható össze, ha nem játszik vele.

Nekem is tetszik. Csak mostanában hallani, hogy megzavarják a gyerek nemi identitását rosszul megválasztott tárgyakkal, nehogy a karácsonyi ajándék ilyen jellegű problémát okozzon:)))Köszi a választ.

2012. dec. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!