Ez nem ártalmas a kisfiú gerincének?
Már második napja látok délben egy nagyit egy ilyen babakocsival:
mindkétszer aludt benne a kisfiú előrecsuklott testtel, kicsit féloldalasan, tehát ez a friss levegős déli alvás náluk, csak nem dönthető a háttámla, így ha nem lenne biztonsági öv, előre kiesne a gyerek. Ez nem ártalmas a gerincének? Ha nem telik nekik babakocsira, még mindig jobb otthon a kiságyában kinyújtott testtel szerintem. Mit gondoltok? 1,5-2év körüli a gyerek.
ennyi idősen már nem szokott gond lenni
de én utálnám ha így aludna a babám, ledönteném vagy sietnék haza az ágyába tenni, volt már bicaj ülésbe elaludt de olyan vacakul éreztem magam hogy nem ágyban alszik
hát jót nem tesz neki, de ha mondjuk éppen hazafelé tartanak, akkor nincs mit tenni, ha a kisgyereket elnyomja az álom útközben. Gondolom kényszerhelyzetben vannak, nem direkt altatják így. Ha megcsúsztunk a napirenddel, volt, hogy a gyerekem a főzeléket is lefejelte evés közben, pedig nem órás késésekről volt szó, vagy a boltban is elaludt a bevásárlókocsiban.
Sokszor látom, hogy oviból hozzák a nagyot délben, mert anyuka gyeses és nem alhat ott nagy, a kicsi meg nem bírja ki és elalszik a kocsiban mire hazaérnek...
ilyesmi:
de mondjuk lehet igazad van 2. h másképp nem megy az altatás,ugyanakkor ha rendszeresen így alszik naponta 1-2órát, én már tuti beruháznék akár egy használt dönthetőre, nem hiszem hogy felébredne döntés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!